Turkiets första inhemska spektrum och den nationella vattenmätaren förbättrad

Den första lokala och nationella mätanordningen för vattenspektrum utvecklades turkiyenin
Den första lokala och nationella mätanordningen för vattenspektrum utvecklades turkiyenin

Bahçeşehir University (BAU) och Defense Technologies Engineering and Trade Inc. (STM), har en viktig utveckling gjorts för att minska utländskt beroende på detta område genom att utveckla den vattenspektrummätanordning som används vid undervattensanalys av ubåtar och forskningsfartyg, lokalt och nationellt.


Turkiets utmärker sig som ett viktigt steg mot att minska beroendet av främmande teknik i den marina undervattensoptiska spektrumanordningen, den optiska ledningsförmågan i världen Till skillnad från liknande system kan vågen mäta realtid, beroende på storlek. Det viktigaste är att den kan göra omedelbara mätningar på 500 meters djup än de fordon som för närvarande används. Underwater Optical Spectrum Device, utvecklad och producerad av BAU Innovation and Consultancy inom ramen för TUBITAK TEYDEB 1501-projektet för att analysera absorptionsförmågan hos vatten, sticker ut som en enhet som kommer att stärka vårt lands kraft i ubåtsteknik.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser