De som inte introducerar sin HES-kod till sitt Kocaeli-kort kommer inte att kunna använda kollektivtrafik

De som inte känner igen kontokoden till sitt Kocaeli-kort kommer inte att kunna använda kollektivtrafik
De som inte känner igen kontokoden till sitt Kocaeli-kort kommer inte att kunna använda kollektivtrafik

Som en del av kampen mot Covid-19-epidemin har Kocaeli Metropolitan Municipality introducerat HEPP-kodfunktionen till Kocaeli-kortet, som används i kollektivtrafik. HES-kodad ombordstigning börjar tisdagen den 1 december. De som inte introducerar sin HES-kod till sitt Kocaeli-kort kommer inte att kunna gå på fordonen.

OFFENTLIGA TRANSPORTFORDON GRÄNSAS MED HANS KOD


Som en del av kampen mot Covid-19-epidemin har Kocaeli Metropolitan Municipality introducerat HEPP-kodfunktionen till Kocaeli Kart, som används i kollektivtrafik i hela Kocaeli. Som ett resultat av testerna relaterade till HEPP-ansökan från hälsovårdsministeriet är det med ministeriets godkännande möjligt att gå ombord på sjötransport, spårvagnar, kommunala bussar, privata allmänna bussar och minibussar med HES-frågan.

DE SOM INTE PRESENTERAR HANS KOD TAR INTE FORDONET

Den nya applikationen som utvecklats av Kocaeli Metropolitan Municipality för att övervinna epidemin med minst skada och minska risken för kontaminering i denna riktning, för att identifiera och isolera personer i kontakt med personer som diagnostiserats med sjukdomen, börjar tisdagen den 1 december. Under denna period kommer de som inte introducerar sin HEPP-kod till sitt Kocaeli-kort aldrig att kunna ta sig med kollektivtrafik.

ANSÖKAN BÖRJAR DEN 1 DECEMBER

Salih Mülayim, chef för avdelningen för kollektivtrafik vid avdelningen för transport, uppgav att medborgarna kan definiera sina HES-koder på sina personliga eller allmänna resekort genom att fylla i relevanta fält på webbplatsen hes.kocaeli.bel.tr. Mülayim betonade att identifieringsförfaranden för HEPP-kod kan göras fram till slutet av måndagen den 30 november 2020.

Överträdelser kommer att rapporteras till guvernörs- och distriktsguvernörskapet

Med korten med HES-koden definierad startar transportansökan från och med den 01 december och ombordstigning är inte möjlig med odefinierade kort. Personliga resekort som tillhör medborgare som har diagnosen Covid19-sjukdom eller som är i kontakt kommer därför automatiskt att stängas av under isoleringsperioden. Även om han informerades om att han fick diagnosen Covid19 eller var tvungen att vara i isolering på grund av sin kontakt, kommer informationen om de personer som befanns använda stadsbussarna för kollektivtrafik att delas med Governorate eller District Governorates genom inrikesministeriet (elektroniskt via e-Internal Affairs-systemet) för att tillämpa nödvändiga administrativa sanktioner och, om nödvändigt, för att lämna in ett brottmål.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser