Turkiets första cykelförsamling fyller året

De första cyklarna ett år fyllde rådet turkiyenin
De första cyklarna ett år fyllde rådet turkiyenin

Ankara City Council (AKK) Bicycle Council har avslutat ett år för att öka medvetenheten om cykling i Ankara, för att bidra till bildandet av cykelvägar i huvudstaden genom att ta hänsyn till cykelvanor och att popularisera användningen av cyklar.


"AKK Bicycle Council", som består av 19 intressenter och frivilliga företrädare, har avslutat sitt första år för att göra huvudstadens människor älskar att cykla och att underteckna projekt som gör det lättare för cyklister.

Sedan etableringen den 25 november 2019 har AKK Cykelråd arbetat oavbrutet med en förståelse för naturvänlig och hållbar miljö för en utbredd användning av cyklar som transportmedel.

TURKIETS FÖRSTA MONTERING AV Cykling

i Ankara och en sammankomst av civilsamhällesorganisationer som arbetar med CFE-cykelförsamlingen, 19 intressenter, delegater och 92 utställare med mer än 5 tusen personer, har Turkiets parlament utmärkelsen att vara den första cykeln.

Beläget under paraplyet för församlingen av CFE-cykeln, cykeluniversitetssamhällena, den naturliga miljön och kulturen, turismen och utbildningen och de aktiviteter som utförs av arbetsgruppen för sport ger fantastiskt ljud i hela Turkiet, inte bara i huvudstaden.

AKK Bicycle Council, som grundades som en plattform där cykelfrivilliga från Ankara kan göra sin röst hörd och samarbeta med lokala myndigheter, förmedlade sin syn på cykelvägen till Ankara Metropolitan Municipality och tog en aktiv roll i "Bicycle Path Project".

TACK PÅ PRESIDENTEN SLOW

AKK Bicycle Council, som bjuder in människor från 7 till 70, som vill stödja bildandet av cykelkultur i Ankara, att gå med i AKK Bicycle Council och bli cykelfrivilliga sözcüSü Kadir İspirli talade enligt följande:

"Vi organiserade University Collaborative Cycling Tour i Ankara av University Working Group, den 8 mars International Women's Day Cycling Event förvandlades till kvinnors solidaritet och uppmärksammades över hela landet, följt av Victory Day Bicycle Tour den 30 augusti och slogan" Last Castle Sakarya "den 13 september 2020. Vi cyklade från Ankara Castle till Polatli Dua Hill. Vi anordnade en cykeltur till minne av martyrer och veteraner från Ankara till Çanakkale den 19 september 2020. Vi försökte öka medvetenheten om viktiga dagar med 29 oktober Republic Day och 10 november Gazi Mustafa Kemal Atatürk Commemoration Bike Tours. I denna process vill vi tacka Ankara Metropolitan borgmästare Mansur Yavaş och Ankara City Council President Halil İbrahim Yılmaz för deras stöd, som hörde våra röster, vände inte ryggen på våra krav och lade oss på projektbordet med en förståelse för 'sunt förnuft'. "


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser