Däck från 1915 Çanakkale Bridge nådde Gallipoli

Canakkale brodäck nådde Gelibolu
Canakkale brodäck nådde Gelibolu

Ministeriet för transport och infrastruktur; Han rapporterade att byggandet av Çanakkale-bron 1915 i Dardanelles sund, mellan Sütlüce och Lapsekis Şekerkaya-platser i Gelibolu, fortsatte i full fart. 3 Mega-block fördes till Gelibolu från Gölcük Çimtaş-anläggningarna. Under transporten av däck skapade blocken täckta med den turkiska flaggan en visuell fest.


Fothöjden på "Çanakkale Bridge 1915", som kommer att ta titeln "världens största hängbro över mitten" när den tas i bruk, överträffar 300 meter Eiffeltornet, symbolen för Paris, Frankrikes huvudstad.

Projektarbeten fortsätter på hängbroen och motorvägen

I ministeriets uttalande om Çanakkale Bridge 1915; 1 armerad betongviadukt, 2 hydrauliska broar, 3 gångarbroar, 20 övergångar, 34 gångar och 205 kullar har genomförts; 3 gångar, 22 överfarter, 6 broar, 10 rutkulver, 12 korsningar, 3 motorvägsanläggningar, 3 avgiftssamlingsstationer, 1 underhållsoperationscenter och 1915 förstärkta betonginflygningsviadukter inom 2 Çanakkale Bridge och 1 armerad betongviadukt inom motorvägen har rapporterats fortsätta.

99 procent av produktionen i europeiska och asiatiska ankarkvarter slutfördes.

I uttalandet att det uppgavs att produktionen av europeiska och asiatiska ankarkvarter slutfördes med en hastighet på 99 procent, "Medan tillverkningen av huvudkabeltråd var klar; 89 procent realisering har uppnåtts vid produktion av trådbuntar. Dessutom uppnåddes 92 procent inom paneltillverkning och 45 procent inom blocktillverkning inom ramen för porslinstillverkning i fabriken ”.

3 Mega Block fördes till Gelibolu Deck Storage Area

Det betonades att de 3 Mega-blocken som färdigställdes i fabriken fördes från Gölcük Çimtaş-anläggningarna till Gelibolu Tabliye-lagringsområdet och sa: ”Blocken täckta med den turkiska flaggan under transporten av däck skapade en visuell fest. När Catwalk-installationen är klar kommer däcket, som är ett mega-block, 48 meter långt, 45 meter brett och 700 ton i vikt, installeras efter nödvändiga förberedelser ”.

Tack vare "Çanakkale Bridge" från 1915 kommer Dardanelles att korsas på 6 minuter

Det konstaterades också att fötterna på "1915 Çanakkale Bridge", som kommer att ansluta de europeiska och asiatiska sidorna av Dardanellerna, överstiger 300 meter, och bron kommer att vara klar och tas i bruk den 18 mars 2022, och det noterades att Dardanellesundet kunde korsas på 6 minuter tack vare bron. .

Det blir halsbandet till Dardanellerna

Uttalandet från ministeriet för transport och infrastruktur slutfördes enligt följande: ”På båda sidor av Çanakkale-bron 1915, som kommer att ta titeln” världens största hängbro för mellanliggande spänningar ”när den tas i bruk, på den övre delen av de 333 meter höga tornen, Seyit Corporal För att symbolisera kanonkulan sköt han in i tunnan under Gallipolikrigen; tillbehör i form av kanonkulor installeras. Tornförbindelser och delar av bron kommer att vara i rött och vitt, med hänvisning till den turkiska flaggan. "

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser