Barns rättigheter stoppar medvetenhet

Barnens stabilitet ökar medvetenheten
Barnens stabilitet ökar medvetenheten

Som en del av World Children's Rights Day inrättades ett Children's Rights Stop på instruktioner av president Ekrem Yüce. Slogan "Låt barn växa upp med dina kamrater, inte med en skärm" uppmärksammades vid hållplatsen den 15 juli, Demokratistorget, som var avsedd att öka medvetenheten om barns rättigheter.


Sakarya Metropolitan kommuns transportavdelning har förvandlat busshållplatsen på Democracy Square den 15 juli till ett barns rättighetsstopp inom ramen för "World Children's Rights Day". Vid Children's Rights Stop, skapat med instruktion från president Yüce, ”Låt barn växa upp inte med en skärm utan med sina kamrater och våra grundläggande rättigheter; Parollen om "skydd mot livet, utvecklingsdeltagande" uppmärksammade.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser