Antalya 3rd Stage Rail System fungerar vid Falez-korsningen

Antalyas järnvägssystem fungerar vid klippkorsningen
Antalyas järnvägssystem fungerar vid klippkorsningen

Antalya Metropolitan kommuns 3: e stegs järnvägssystem fortsätter. Järnvägsinstallationsarbeten har börjat vid korsningen av gatan Tarık Akıltopu och Sakıp Sabancı Boulevard (Falez-korsningen), en av de viktigaste punkterna i projektet.


I Metropolitan kommunens tredje stegs järnvägsprojekt, som kommer att ansluta Varsak till stadens centrum med busstationen, Antalya Education and Research Hospital, genom att ge stor bekvämlighet till stads kollektivtrafik, fortsätter arbeten i alla led från Konyaaltı Meteorology Junction till Bus Station Junction. .

JÄRNOR ANSLUTNA TILL MUSEET FRÅN DUMLUPINAR

Inom ramen för Metropolitan kommuns tredje stegs järnvägssystem har järnvägsinstallationsarbeten påbörjats vid korsningen av Tarık Akıltopu Street och Sakıp Sabancı Boulevard (Falez-korsningen). Medan järnvägstillverkningen fortsätter mellan Konyaaltı Meteorology Junction och Museum Junction, har järnvägstillverkningen slutförts i avsnittet upp till Falez Junction. Det syftar till att slutföra arbetena i området där huvudnavet i Falez-korsningen, där arbetena har börjat, fram till första veckan i december med järn- och asfaltfabriker. När arbetena är färdiga vid Falez Junction kommer rälsen att anslutas kontinuerligt från tunnelingången framför ASATs generaldirektorat till Museum Junction.

ARBETAR MED HUMMA I OTOGAROMRÅDET

Tjänstemännen uppgav att parketttillverkningen började medan påfyllning av betongprocesser i rälsen slutfördes i sektionen från Falez-korsningen till utbildnings- och forskningshospitalutbytet och slutarbetet på stationerna på rutten var på väg att avslutas. Det uppgavs att inom ramen för projektet har alla arbeten slutförts i sträckan fram till busstationsområdet och installationen av hissutrustning vid överfarterna på spårvagnsvägen kommer att börja. Utgrävningar fortsätter i området mitt i bussterminalens korsning av Dumlupınar Boulevard. Medan arbeten på plattformsgolvet i West Station håller på att upphöra fortsätter produktionen för tvåvåningsparkeringen. Fint arbete har börjat på plattformen och passagerargolvet. Utgrävningen av gågatans anslutningstunnel från West Station till steg 1 har slutförts.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser