Anslutningsväg som kostar 25 miljoner lira öppnade i Kayseri

Anslutningsvägen som kostar miljoner lire i Kayseri öppnades för service
Anslutningsvägen som kostar miljoner lire i Kayseri öppnades för service

Bekir Yıldız Boulevard-City Hospital Interchange-North Ring Road Connection, 25th Gren of the City Hospital Interchange, Osman Kavuncu Boulevard-Bekir Yıldız Boulevard Connection Road och Osman Kavuncu Boulevard, som byggdes av Kayseri Metropolitan Municipality och kostade totalt 4 miljoner TL. Öppningsceremonin för Free Zone Connection Road hölls med entusiasm inom ramen för koronavirusåtgärder.


Bekir Yıldız Boulevard-City Hospital Interchange-North Ring Road Connection, 25th Gren of the City Hospital Interchange, Osman Kavuncu Boulevard-Bekir Yıldız Boulevard Connection Road och Osman Kavuncu Boulevard, som byggdes av Kayseri Metropolitan Municipality och kostade totalt 4 miljoner TL. Öppningsceremonin för Free Zone Connection Road hölls med entusiasm inom ramen för koronavirusåtgärder. Metropolitan borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç gav goda nyheter om goda nyheter i sitt tal vid öppningen.

Borgmästaren i Metropolitan Municipality, Dr. Förutom Memduh Büyükkılıç, biträdande guvernör för Kayseri Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, Develi distriktsguvernör Murat Duru, AK-partiets provinsordförande Şaban Çopuroğlu, KAYU-rektor Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Melikgazi borgmästare Mustafa Palancıoğlu, Kocasinans borgmästare Ahmet Çolakbayrakdar, Talas borgmästare Mustafa Yalçın, Hacılar borgmästare Bilal Özdoğan, Developi borgmästare Mehmet Cabbar, Bünyan borgmästare Özkan Altun, provinshälsodirektör Assoc. Dr. Ali Ramazan Benli och överläkare vid City Hospital Prof. Dr. İlhami Çelik och gästerna deltog.

Efter en tystnad och den turkiska nationalsången sågs en kort reklamfilm om investeringarna som togs i bruk. Borgmästaren i Metropolitan Municipality, Dr. I sitt tal vid ceremonin tackade Memduh Büyükkılıç president Recep Tayyip Erdoğan och sade att de var tacksamma, ”Som läkare tackar jag vår president, jag tackar Gud. Han gav oss sjukhuset 600 bäddar, vilket är en stolthet för oss, och vars sängar förvandlas till en intensivvårdssäng vid behov under pandemiperioden. Vi lever välsignelserna från denna solidaritet och enhet från det förflutna till framtiden, vi säger inte "jag", vi säger "vi". Vi fortsätter på vägen och omfamnar våra 16 distriktsordförande. Vi ser framåt, vi tittar på vår verksamhet, vi lyssnar på skvaller. Det kommer att finnas mindre kritik där det finns handling, vi har alltid visat viljan att göra bättre verk genom att utvärdera dem, och ingen bör tvivla på att vi kommer att fortsätta att göra det ”.

"MÄNNISKA MOTTAGARE ÄR ANVÄNDANDE FÖR MÄNNISKOR"

I sitt tal sa borgmästare Büyükkılıç ”Det bästa av människor är tjänaren” och fortsatte: ”De vackra människorna i Kayseri har skyddat vårt team, vår filosofi och vår förståelse sedan 1994. Vi fortsätter vårt arbete dag och natt för att få denna förståelse till liv. Vi är i solidaritet med våra kära ministrar, parlamentsledamöter och vår regering. Vår uppskattade president älskar oss, älskar vår Kayseri och vi älskar honom också, och ingen bör tvivla på att vi kommer att fortsätta att skydda dem hela tiden. Folkets gynnsamma är tjänaren, folkets bästa är det som är nyttigt för folket. Vi tror att vi tar emot patienternas böner här. Jag säger till dig som neurolog. Hjärnan är resistent mot syrebrist i 4 minuter och sockerfri i 40 minuter. Förutom det kommer symtomen att kosta våra liv. Vi pratar om en studie som kommer att leva upp och ge en bild där minuter spelar roll, på kortare tid genom att direkt komma in i akutmottagningen. Kontinuitet i service är avgörande. Vi tackar alla våra borgmästare. "

KAYSERİ SÄGER 'VI ÄR HÄR' I ALLA OMRÅDEN

Büyükkılıç, som betonade att Kayseri har utvecklats och blomstrat med fyra universitet, ”Det utvecklas och blir vackrare med vår organiserade industri och frizon, säger” vi är här ”inom export, mervärde, handel, industri, kultur, utbildning, konst, turism, gastronomi. vi är här 'säger han. Kayseri, staden med antika civilisationer med sina 4 tusen år av kommersiell historia, är känd som den oumbärliga delen av detta land, denna värld ”.

ALLA HOTELL I KAYSERİ FYLLS

På tal om vinterturismmötet som hölls i Nevşehir igår, sa Büyükkılıç, ”Vi hade ett effektivt möte med våra uppskattade guvernörer i Nevşehir och våra intressenter där. Vad är vårt mål? I samband med Kappadokien, för att vinna vinster för detta land, för att föra våra värden som Erciyes tillsammans med Kappadokien. Alla hotell i Kayseri är fulla med förbeställningar. Jag överlämnar till din information, jag hoppas att denna vinterturism kommer att bli den största vinsten för oss med våra metoder som vi kommer att göra med Allahs nåd, utan att ignorera pandemiförhållandena. Vi strävar efter att rätta till våra brister och få dem till bättre poäng. Jag vill tacka Mehmet Özhaseki, vår minister, för de vackra verk han har gjort där, han skapade ett arbete i världsstandarder, med mer än 100 kilometer spår och 18 mekaniska anläggningar. Vi strävar också efter att eliminera bristerna, flytta dem till bättre poäng med nya tillägg och få vår stad med marknadsföringstekniker. När vi gör alla dessa måste vi ha ett transportnätverk ”.

Han gav honom goda nyheter

President Memduh Büyükkılıç, som gav goda nyheter om de goda nyheterna i sitt tal vid ceremonin, fortsatte sina ord enligt följande: ”Jag hoppas att en annan ceremoni kommer att hållas här på lördag. Grunden för spårvägen, som kommer att börja från det 7 kilometer långa Belsin från vårt transportministerium och nå vår terminal, stadssjukhuset, Nuh Naci Yazgan University och KUMSmall, det största köpcentret i vår region, kommer att läggas. Samtidigt läggs grunden till terminalbyggnaden på vår flygplats. Vi kommer att ha två glädjer tillsammans på lördag. Som ni vet har anbudet i vår Recep Tayyip Erdogan National Garden gjorts, arbetena har börjat, vi kommer att arbeta för att lägga grunden där med vår uppskattade minister för miljö och urbanisering, och genom att föra alla dessa skönheter till vår stad strävar vi efter att göra vår stad mer livlig, grönare, grönare och en stad som alla saknar. Kayseri är en stad av filantroper, innan vi kom hit lade vi grunden för vår moské och Koran-kurs, som kommer att hållas av våra välgörare med den uppskattade presidenten för Melikgazi. Vi springer från skönhet till skönhet, från överflöd till överflöd, vi tackar och älskar vår stad. "

ANNONSERAD FÖRSTA GÅNGEN: TALAS TRAMLINJER TAR ANBUD DEN 30 DECEMBER

Büyükkılıç, som sa "Jag meddelar härifrån för första gången", sade i sitt tal, "Den 30 december gör vi också anbudet för vår 5.5 kilometer spårvagn från Talas till Furkan Doğan Yurdum. Med andra ord förstås härifrån att vi kommer att skapa ett spårvagnsnät som når en längd på 48 kilometer ”.

Det finns fyra separata investeringar som kommer att lindra transporten

Büyükkılıç gav också följande information om fyra olika vägar som öppnades idag: ”Vi korrigerade vår brist för att ansluta vår 4 kilometer långa Bekir Yıldız Boulevard, från Kocasinan Boulevard, till huvudartären som leder till Zafer Caddesi, det vill säga från norra ringvägen till den fria zonen. Vi implementerar vår 14-fälgs avgång och 4-fälgs ankomstväg. Vi har tillhandahållit en kontinuerlig, ljusfri alternativ väg. Vår stad är omgiven av vägar i form av ett nätverk, och när denna korsning är klar kan våra människor och ambulanser nå stadssjukhuset och räddas. En annan tjänst är Free Zone, vår stads stolthet, vår viktiga organisation. 3/3 och 4 procent av exporten uppfylls från vår fria zon. Hundratals fabriker fungerar som en produktionsbas där och bidrar till sysselsättning, mervärde och utländsk valuta till vårt land. På det här sättet gjorde vi huvudvägen till ett utåtriktat ansikte av staden i internationell standard till liv med sin infrastruktur på 1 meter bred och 25 kilometer lång, vilket gjorde den värd vår stad. Ett annat alternativ är en 30 kilometer lång väg som förbinder vår Bekir Yıldız Boulevard med Osman Kavuncu Boulevard, alldeles intill vår sockerfabrik. Detta var också viktigt, när vi kom till vår sockerfabrik under beteperioden förra året, sa våra lastbilsförare: 'Min president, vi stör trafiken i staden, vi skäms genom att stå vid ljuset, vår last är orolig, vad skulle hända om du var en hjälpar,' vi sa 'nej' och Ali Hasdal. a, tack till teamet, vi gav instruktionen, vi implementerade den 1 kilometer långa vägen. I vår stad fortsätter lastbilar på väg utan att störa trafiken. Dessutom är Keykubat National Garden och Keykubat Palace lättillgängliga. "

"VI HAR MÖJLIGHETER, KÄLLOR OCH BUDGET"

Borgmästare Büyükkılıç, som uppgav att dessa fyra öppningar, som innehåller alla dessa skönheter, kostade 4 miljoner TL med sin infrastruktur och utgifter, sade: ”Vi tackar Gud, vi klagar inte, vi har möjligheter, alhamdulillah, vi har resurser, vi har en budget och våra böner. Vi säger att Allah gör oss värda dig, låt inte våra böner saknas från himlen, ta inte vår flagga från sändningarna och höja generationer som skyddar den halvmånestjärna turkiska flaggan, deras hemland, nation, religion och stat. "Vi fortsätter att förbereda en god framtid för dem genom att lita på vår ungdom med våra verk som livar upp Kayseri med dess museer, bibliotek och sociala liv."

Som läkare tackade president Büyükkılıç, som än en gång varnade för masker, avstånd och renhet, till slut YDA-gruppens ordförande Hüseyin Arslan för deras stöd i byggandet av korsningen med flera våningar.

Biträdande guvernör i Kayseri Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar uppgav att Kayseri är en varumärkesstad, den är en av de mest framstående provinserna med sin kultur, hälsa, turism, filantroper, och borgmästarna har tillhandahållit mycket värdefulla tjänster och erbjudit sin tacksamhet.

TACK TILL PRESIDENT BÜYÜKKILIÇ

Stadssjukhusens överläkare Prof. Dr. İlhami Çelik uppgav att han var stolt över att se att denna korsning med flera våningar, som byggdes under ledning av borgmästaren i Metropolitan kommun Memduh Büyükkılıç, underlättade transporten av sjukhuset och tackade all personal och anställda.

ÇOLAKBAYRAKDAR: VÅR MEMDUH-PRESIDENT ÄR BÅDE TILLHANDLING OCH STÖD

Borgmästare i Kocasinan Ahmet Çolakbayrakdar sade i sitt tal vid ceremonin: "Jag tackar vår borgmästare Memduh, under hans ledning, under hans bror, han fungerar som en storebror till alla våra distriktsguvernörer i centrum och i provinserna, och han stöder oss också i att möta behoven med hela sitt team, tack vare vår bristande utbildning."

TVÅ SEPARATA MOSKOR KOMMER ATT BYGGAS I STADSSJUKHUSET

Provinsmufti Prof. Dr. Efter Şahin Güvens bön öppnades fyra olika sätt genom att klippa bandet enligt protokollet. I slutet av ceremonin, provinsiell hälsodirektör Assoc. Ali Ramazan Benli och provinsmufti Güven gav de goda nyheterna att två separata moskéer kommer att byggas för stadssjukhuset.

Passagen gjordes med klassiska bilar dekorerade med turkiska flaggor vid tvärgatan med flera våningar som togs i bruk.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar