Variant Road Renovation Work på grund av 5 lediga dagar!

ledig dag på grund av olika vägförnyelsearbeten
ledig dag på grund av olika vägförnyelsearbeten

Izmir Metropolitan Municipality kommer att göra ett renoveringsarbete på den 400 meter långa delen av Variant Road. Vägen kommer att vara stängd för buss- och fordonstrafik från onsdag 25 november till söndag 29 november.


Izmir Metropolitan Municipality kommer att renovera en del av Variant Road, som öppnades 1955 och har varit en av stadens symboler från förr till nu. I den 400 meter långa delen av Varyant mellan İzmir Education Dental Hospital och Toy Museum, i enlighet med tillstånd som erhållits från İzmir No.1 Regional Board for the Protection of Cultural Heritage, kommer kullerstenarna som är slitna och deformerade med trafikbelastningen avlägsnas och asfaltbelagd. Arbetet som startar onsdagen den 25 november 2020 kommer att slutföras söndagen den 29 november 2020. Under denna period kommer ESHOT-bussar att resa från Ikiçeşmelik Street. Fordon som kommer från Eşrefpaşa-riktningen kommer också att använda Ikiçeşmelik Avenue. De som vill gå i riktning mot Halilrıfat Paşa kommer att kunna fortsätta från FN: s aveny och nå Halil Rıfat Paşa Street. Variantvägen öppnas för fordonstrafik måndagen den 30 november.

ledig dag på grund av olika vägförnyelsearbeten
ledig dag på grund av olika vägförnyelsearbeten

 


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser