45 ytterligare fordon kommer att tjänstgöra för KPSS i Diyarbakır

Ytterligare fordon kommer att tjäna för Kpss i diyarbakir
Ytterligare fordon kommer att tjäna för Kpss i diyarbakir

Diyarbakir Metropolitan Municipality kommer att fortsätta att tillhandahålla kollektivtrafiktjänster under helgen för dem som är undantagna från utegångsförbudet och hälsoarbetare, som kommer att genomföras i linje med de beslut som fattats i presidentkabinettet som samlades den 17.11.2020 och cirkulär nr 18.11.2020 från inrikesministeriet daterat 19161.


Diyarbakır Metropolitan Municipality Department of Transportation fortsätter sin helgtjänst för kollektivtrafik för dem som är undantagna från utegångsförbudet och hälsoarbetare i linje med inrikesministeriets cirkulär nr 18.11.2020 daterad 19161. De som är undantagna från utegångsförbudet som ska tillämpas mellan 20:2020 på natten och 20:00 på dagen, med verkan från 20:00 på fredagen den 10 november 00, och de som är undantagna från utegångsförbudet och vårdpersonal, har 30 rutter inom staden och 82 fordon i 6 distrikt. kollektivtrafik kommer att fortsätta.

För gymnasieskolan (Personselection Examination) (KPSS), som kommer att hållas söndagen den 22 november 2020, kommer 41 fordon att läggas till i staden och fyra fordon till distrikten förutom de kollektivtrafikfordon som kommer att betjäna av Metropolitan kommun för att tillhandahålla transport av studenter, föräldrar och granskare. På söndag fortsätter allmänna bussar, minibussar och kommersiella taxibilar att tillhandahålla kollektivtrafik för att se till att studenter och anställda inte lider.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar