4: e internationella Istanbul Bridge-konferensen hålls online

den internationella istanbulbrokonferensen hölls online
den internationella istanbulbrokonferensen hölls online

äger rum vid generaldirektoratet för motorvägar, broar och Turkiet bland de grundande medlemmarna av det organiserade civila samhället i organisationen av den fjärde internationella konferensen hölls i Istanbul överbrygga den digitala plattformen med online-deltagandeprocess den 4-16 november 17 datum.


Konferensen, som syftar till att samla broteknikgemenskapen runt om i världen och tillhandahålla en kontinuerlig diskussionsplattform som kommer att utveckla säkra, hållbara och ekonomiskt lönsamma lösningar som ska följas, öppnades av Mujahit Arman, biträdande chef för motorvägar.

Broar inte bara de två sidorna av vattnet, som uttrycker det förflutna och framtiden som förbinder arkitektoniska mästerverk Arman, Balanced Cantilever Bridge i Turkiet, nervös Lutad kabelstannad bro, Hängbro, High Rijiditel genomförandet av brokonstruktionstekniker i olika typer som hängbroen enorma framsteg förutsatt att Han uppgav att, som generaldirektoratet för motorvägar, har investeringar som kommer att ge ljud inom området brodesign och konstruktion gjorts.

Arman uppgav att mellan 2003-2020, byggandet av 369 3.343 broar med en längd på 1.144 km och restaureringen av 340 broar och restaureringen av 119 historiska broar, tillade Arman att antalet broar som betjänar trafik ökade med XNUMX procent.

Arman gav uttryck för att de har arbetat hårt för att lägga till många fler projekt till de världsberömda verk som Osmangazi Bridge och Yavuz Sultan Selim Bridge, och informerade deltagarna om den pågående byggandet av Çanakkale Bridge 1915. Arman påpekade att bron är viktig när det gäller ingenjörshistoria i världen och vårt land med sina många funktioner. ”1915 Çanakkale Bridge, med sitt 2.023 m mellanrum, kommer att bli världens största hängbro med medelhög spänning när den är färdig. Vår bro kommer att ha en 4.608 × 2 trafikfil, med en total passagelängd på 3 m, inklusive sidospänn och inflytningsviadukter; Det är en av de viktigaste investeringarna i vårt land där kunskap, erfarenhet och estetik samlas ”.

Europa och Asien kommer bron att anslutas för sjätte gången, inte bara för Turkiet; Arman uttalade att det också är viktigt för EU-länderna och särskilt för våra grannar Bulgarien och Grekland, och tillade att bron kommer att vara färdig 2022.

I Turkiet framhöll brokonstruktionsteknikerna vägnät med den som biträdande generaldirektören som förbättrade kvaliteten på information om olika typer av broar och motorvägar genomfördes genom delningsfunktion. Arman sa:

”Den 660 meter långa Kömürhan-bron, som slutfördes i byggnadsarbetena, designades som ett inverterat Y-torn; Det rankas som 380: e i världslitteraturen på grund av sin enda pylon och dess 4 m långa mitten. Brokonstruktionen är tänkt att vara klar i december i år. Eyiste Viaduct, som byggdes på åtta mittpelare som varierade mellan 42 och 166 meter i höjd enligt Balanced Cantilever Construction Method, bland våra storskaliga projekt, som fortfarande är under uppbyggnad, kommer att bli den motorvägsbro med den högsta benhöjden i vårt land när den är klar. Zarova-bron byggd i Siirt, Hasankeyf-8, som kommer att bli en av de längsta broarna på våra motorvägar med en längd på 1.001 2 meter, Tohma byggd med push-and-slide-metod och Artvin Yusufeli-gruppbroar som består av 4 balanserade cantilever-viadukter är bland våra andra viktiga broinvesteringar som vi fortsätter med vår etablering.

I onlinekonferensen med många deltagare från olika länder; Representanter för ingenjörssamhället, nationella och internationella företagstjänstemän, akademiker och studenter möttes; Han utbytte åsikter genom att göra presentationer inom områdena digital broteknik, brokonstruktionsteknik, konstruktionsdesign, konstruktionstillämpningar, geotekniska funktioner, underhåll och reparation.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser