Yahya Kaptan Yoncalı-korsningen blir grönare

Yahya Kaptan Yoncalı-korsningen blir grönare
Yahya Kaptan Yoncalı-korsningen blir grönare

Överbyggnadsarbetet från General Directorate of Highways på Yahya Kaptan Yoncalı Junction Yalova och Ankara anslutningsvägar har avslutats. Efter arbetena grönar Kocaeli Metropolitan Municipality regionen genom landskapsarkitektur.

400 ton mark lagt


General Directorate of Highways utförde ett överbyggnadsarbete vid Yahya Kaptan Yoncalı-korsningen. Arbetet avslutades där fordonstrafiken tillfälligt gavs till alternativa rutter. Efter arbetena började Kocaeli Metropolitan Municipality parker och trädgårdar avdelningsteam landskapsarkitektur. Inom ramen för arbetet lades 400 ton mark i regionen.

Antalet gröna områden ökar

Trädplantering, grobarhet och bevattningssystem kommer snart att göras vid korsningen där jorden läggs. Medan kanterna på korsningar och vägar är visuellt berikade med miljöarrangemangen syftar det till att de skapade grönområdena ska expandera och bidra till stadens naturliga rikedom och levande befolkning.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser