Volkswagen får full poäng i ID.3 Euro NCAP-test

Volkswagen får full poäng i ID.3 Euro NCAP-test
Volkswagen får full poäng i ID.3 Euro NCAP-test

Volkswagens första helelektriska modell ID.3 utvecklad på grundval av den modulära elektriska plattformen (MEB) uppnådde 5 stjärnor i säkerhetstesterna utförda av Euro NCAP.


ID.3 tilldelades 5 stjärnor av den oberoende säkerhetsorganisationen Euro NCAP, som noggrant inspekterar konstruktioner, tekniska strukturer och säkerhetsprestanda för de bilar som erbjuds till salu i Europa efter krocktester. Således har Volkswagen, som prioriterar högsäkerhetssystem i alla sina modeller och gör det till den viktigaste delen av MEB-konceptet, belönats för sitt arbete med sin första helelektriska modell, ID.3.

ID.3 fick 87 procent i kategorin "Passagerarsäkerhet för vuxna" där man undersökte försiktighetsåtgärder som front- och sidokollision, nackstöt och borttagning från bilen. Modellen uppnådde ett mycket högt betyg på 86 procent i kategorin "Barnpassagerarsäkerhet". Vid utvärderingen togs tre viktiga frågor i beaktande: skyddet som tillhandahålls av barnstolssystem vid en front- eller sidokollision, alternativen för att placera barnstolar i olika storlekar och kategorier i bilen och den utrustning som erbjuds för säker transport av barn.

I utvärderingen, där AEB-skyddssystemen (Autonomous Emergency Brake) från tillverkarens företag för att skydda trafikanter som cyklister och fotgängare noggrant hanterades, uppnådde ID.3 den högsta poängen av Euro NCAP-revisorer.

Avancerade körassistanssystem som Lane Assist "Lane Assist" och Front Assist "Front Assist" erbjuds som standard på alla ID.3-utrustningsnivåer. Med den centrala krockkudden för framsätena som erbjuds för första gången i Volkswagen förhindras eventuella huvudkollisioner mellan föraren och frampassageraren när en sidokollision inträffar. Valfri utrustning i ID.3 inkluderar "Travel Assist ACC - Adaptive Cruise Control, Traffic Jam Assist", Emergency Assistant "Emergency Assist", som möjliggör semi-autonom körning mellan 0-160 km / h. Det finns innovativa kör- och säkerhetssystem som Rear View Camera med Point Warning-system och Park Assist “Park Assist”.

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser