Virusfritt luftrum som kommer till kollektivtrafiken

Virusfritt luftrum som kommer till kollektivtrafiken
Virusfritt luftrum som kommer till kollektivtrafiken

TransportationPark, ett dotterbolag till Kocaeli Metropolitan Municipality, ger virusfritt luftrum till kollektivtrafiken. I detta sammanhang började Metropolitan kommun att installera UV-filterenheter på bussar och spårvagnar där de tillhandahåller kollektivtrafiktjänster. Med UV-filtertekniken som ger ren luftcirkulation har TransportationPark lyckats föra servicekvaliteten till passagerarna till de högsta nivåerna.

UV-FILTERSYSTEM


Fortsatt kamp mot Covid-19-epidemin, som har påverkat hela världen, har Kocaeli Metropolitan Municipality aktiverat ett nytt system för säkra och hälsosamma resor för medborgarna i kollektivtrafikfordon. TransportationPark, ett av Metropolitan kommuns dotterbolag som syftar till "virusfritt luftrum i kollektivtrafik", installerar en UV-filterenhet på bussen och spårvägen som tillhandahåller kollektivtrafik.

336 bussar och 18 spårvägar

Ultraviolet Air Filter System, som är det mest föredragna för desinfektion av luft i operationsrum, laboratorier som bedriver avancerad medicinsk och kemisk forskning, kommer att integreras i 336 bussar och 18 spårvagnar som tillhandahåller kollektivtrafik. Ultraviolet Air Filter System erbjuder hälsosam transportservice till passagerare. Ultraviolett luftfiltersystem, som inte skadar människors hälsa, träffar mikroorganismen i luften och stör strukturen hos mikrober med effekten av ultraviolett ljus.

99 PROCENT REN LUFT

Systemet, som erbjuder 99 procent luftrening, ger den högsta nivån av friskluftcirkulation i spårvagnen med ultravioletta strålar. Med ultraviolett luftfiltersystem förhindras möjlig epidemisk interaktion genom att förstöra mikroorganismerna i fordonet för säker och hälsosam resa för passagerare. Pollenfiltret i Ultraviolet Air Filter System, som är integrerat i bussar och spårvagnar, byts regelbundet och programmatiskt.

Försökte på TRAM

Ingenjören och det tekniska teamet som genomför FoU-studier i parken försökte UV-filterteknik i Akçaray under en period av 6 månader. Under denna period genomfördes olika luftkvalitetsprov på spårvagnar. Som ett resultat av de tester som utförts av den opartiska, ministeriets ackrediterade institutionen, reducerades bakterievärdet, som var 59 cfu / M3, till 6 cfu / M3 och mögelvärdet från 6 cfu / M3 till 0 cfu / M3, tack vare UV-filtret. På detta sätt kom luftkvaliteten till toppen. Det observerades att med installationen av UV-filtret maximerades luftkvaliteten i spårvagnarna. Det ultravioletta luftfiltersystemet som används i Akçaray började integreras i 336 passagerarbussar. På kort tid kommer passagerarbussarna i Kocaeli Metropolitan Municipality också att fungera med virusfritt luftrum.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser