Två nya inhemska system för turkiska väpnade styrkor

Två nya inhemska system för turkiska väpnade styrkor
Två nya inhemska system för turkiska väpnade styrkor

Ordförandeskapets försvarsindustrins president Prof. Dr. İsmail Demir tillkännagav att bärbar övervakning och bildöverföring, mobil energiproduktion och lagringssystem gjordes tillgängliga för TAF via sociala medier.


Borgmästare Demir sa, ”Med det soldrivna lokala kamerasystemet GÜKAS ökar övervakningen för områden som är svåra att komma åt. Systemet med rörelsedetekteringsfunktion överför bilder upp till 15 km trådlöst utan behov av ytterligare energikälla och kan programmeras mot elektronisk störning. " sa.

I sin delning uppgav han också att tack vare hybridkraftsstödsenheter baserade på förnybar energi, som är ett annat system som introduceras i basområdena, kan drönar-, radio-, batteri- och optiska systemens kraftbehov tillgodoses utan avbrott.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar