TOFAŞ Doblo-modellen förlänger produktionsperioden med 1 år

Tofas förlänger produktionsperioden för Doblo med 1 år
Tofas förlänger produktionsperioden för Doblo med 1 år

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. förlängde produktionsperioden för Doblo-modellen med 1 år.


I uttalandet till Public Disclosure Platform (KAP) registrerades följande: ”Styrelsen beslutade att förlänga produktionsperioden för Doblo-modellen som tillverkades i TOFAŞ Bursa-fabriken med 1 år och starta investeringsstudier. I detta sammanhang förlängdes projektets varaktighet, som tillkännagavs för allmänheten 28.05.2013-2009 med informationen om väsentliga händelser daterad 2021, till slutet av 2022. Under perioden 2009-2020 producerades cirka 1,1 miljoner enheter inom projektets räckvidd och med bidraget från den nya investeringen och tidsförlängningen riktas cirka 75 miljon 1 tusen enheter under hela projektperioden, varav 250 procent är för exportmarknader. I detta sammanhang planeras en investering på cirka 2021 miljoner euro fram till slutet av 28, och produktionen av nya motorfordon planeras starta i mitten av 2021.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser