IETTs guldpris vid Social Media Awards Turkey 2020

IETTs guldpris vid Social Media Awards Turkey 2020
IETTs guldpris vid Social Media Awards Turkey 2020

Marknadsföring och Turkiet anordnades varje år av Boomson och Turkiets mest omfattande utmärkelser för sociala medier i Turkiets Social Media Awards 2020 Gold Award İETT.


Roads Transportation-vinnare av Gold Award i kategorin Turkiets mest betrodda varumärke bland sociala medias prestanda med höjdpunkter och digital-till-realisering av projekt av ras Social Media Awards Turkey 2020 Data Analytical Prize var IETT.

Framgången för varumärken, byråer, projekt och individer som sätter sitt prägel på sociala medier vid Social Media Awards i Turkiet belönas genom att utvärdera dem enligt både siffror och branschledarens åsikter.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser