Sista minuten: Ankara Kalecik Train Accident - 2 Dead

Ankara Kalecik Train Crash
Ankara Kalecik Train Crash

Två tåg kolliderade frontalt i Ankara. 2 personer dog i olyckan, enligt de första bestämningarna. Förlusten av liv och egendom i olyckan som inträffade när godståg nr 10.10.2020, som avgick från Kalecik station kl 06:25 den 23012, träffade tåget utan 53507 på huvudet. Olyckan inträffade i Ankaras Kalecik-distrikt, vid 18,00 kilometer, i distriktet Incirlik. När tågen kolliderade frontalt störtades lok och vagnar av spårning, och tyvärr blev mekaniker Hanifi Adem Yüksel och Ömer Baltat pliktmartyrer på platsen, medan mekaniker Mehmet Karaağaç och Murat Özyılmaz skadades.


Händelsen är ny och vi önskar Guds nåd med våra vänner som förlorade sina stora liv, vår kondoleans till sina familjer, nära och kära och alla järnvägsarbetare och brådskande återhämtning till de skadade mekanikerna.

Ankara Kalecik tågolycksfoton

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

1 Kommentar

  1. Bli frisk snart, nåd martyrer, tålamod till deras familjer ..

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser