Mountain Bike World Championship Spänning kommer att upplevas i Sakarya

Mountain Bike World Championship Spänning kommer att upplevas i Sakarya
Mountain Bike World Championship Spänning kommer att upplevas i Sakarya

Borgmästare Ekrem Yüce, som inspekterade regionen före Mountain Bike Marathon-världsmästerskapet, som kommer att hållas i Sunflower Bicycle Valley den 23-25 ​​oktober, cyklar med idrottsutövare från Metropolitan Municipality Cycling Team som förberedde sig för mästerskapet. President Yüce har bjudit in alla medborgare till mästerskapskalendern som börjar med öppningen av Sakarya EXPO torsdagen den 22 oktober.


Sakarya Metropolitan borgmästare Ekrem Yüce meddelade att förberedelserna för Mountain Bike Marathon World Championship, som kommer att hållas mellan 23-25 ​​oktober, under ordförandeskapets regi pågår. Borgmästare Ekrem Yüce, som undersökte arbetena som utfördes i Sunflower Bicycle Valley och åkte med idrottarna från Metropolitan Municipality Cycling Team, uppgav att Sakarya EXPO också öppnar torsdagen den 22 oktober.

Medborgare inbjudna

President Ekrem Yüce uttryckte att de agerar med de minsta detaljerna för att färdigställa mästerskapet felfritt, ”Det är en mycket speciell vecka för vår stad. Under vårt ordförandeskaps regi kommer vi att hålla världsmästerskapet i mountainbike den 23-25 ​​oktober, värd för vår stad. Samtidigt förbereds också vårt EXPO-område, som kommer att bidra till befordran av Sakarya under mästerskapet. Vi anser att den minsta detalj för en fantastisk värd. Hundratals idrottare i världsklass från över 30 länder kommer att trampa i mästerskapet. Jag uppmanar alla våra medborgare att dela denna spänning från och med nu ”.

Pandemiska regler kommer att tillämpas

President Ekrem Yüce uttalade att de kommer att vara värd för mästerskapet som kommer att öka erkännandet av Sakarya i världen och som kommer att uppskattas av cykelmyndigheterna, och uttalade att mästerskapet, där världens ögon kommer att vara i Sakarya, kommer att bidra till att främja stadens naturliga och historiska skönheter. President Yüce understryker att de pandemiska reglerna kommer att tillämpas strikt på fältet och att de nödvändiga hälsoåtgärderna kommer att vidtas fram till den sista dagen i mästerskapskalendern, som börjar med öppnandet av Sakarya EXPO.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser