MOTAŞ-bussar städas varje kväll

MOTAŞ-bussar städas varje kväll
MOTAŞ-bussar städas varje kväll

Desinfektions- och desinfektionsarbeten i Malatya Metropolitan Municipality i hela Malatya välkomnas av medborgarna med stor beundran. Medan MOTAŞ, ett av medlemsförbunden i Malatya Metropolitan Municipality, lägger stor vikt vid rengörings- och hygienstudier under pandemiprocessen, kom viktiga uttalanden från MOTAŞs chef för frågan.


MOTAŞs VD Cemal Erkoç sa att de tillhandahåller tjänster i hela Malatya, ”Vi tillhandahåller tjänster med 110 fordon för kollektivtrafik, inklusive 22 bussar och 132 trabussar. Våra fordon rengörs varje kväll efter flygningen med stor försiktighet. Med pandemiprocessen görs våra fordon redo för resan 05.30:XNUMX på morgonen genom desinfektion efter rengöringsarbeten.

Som MOTAŞs generaldirektorat började vi vidta nya metoder och åtgärder i linje med de cirkulärer som publicerades med pandemiprocessen. I linje med cirkuläret som utfärdades av inrikesministeriet infördes vissa begränsningar för kollektivtrafik för våra 65-åriga medborgare. Medborgare över 65 år kan använda kollektivtrafik mellan 10.00 - 16.00.

Vår begäran från våra medborgare är att de inte begär att använda kollektivtrafik utanför de angivna tiderna och inte delta i onödiga diskussioner. Dessa regler är regler som tillämpas för deras egen hälsa ”. Erkoç uppgav att medborgarna kan använda kollektivtrafik med sinnesfrid.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar