Ministeren ger de goda nyheterna! Nya Kömürhan Bridge öppnar tjänsten den 15 december

Ministern ger de goda nyheterna! Nya Kömürhan Bridge öppnar tjänsten den 15 december
Ministeren ger de goda nyheterna! Nya Kömürhan Bridge öppnar tjänsten den 15 december

Minister för transport och infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, som gick till Malatya Metropolitan Municipality efter besöket i Malatya Governorship, fick en briefing från borgmästaren Selahattin Gürkan. Sedan flyttade minister Karaismailoğlu, som gjorde undersökningar vid Malatyas tågstation, till Malatya PTT Chief Directorate och fick information från myndigheterna.


Minister Karaismailoğlu, som genomförde en kundtransaktion genom att gå till disken i PTT-direktoratets servicebyggnad, besökte också hantverkare.

Minister Karaismailoğlu gjorde undersökningar vid Kömürhan Bridge, Tohma Bridge och Northern Ring Road byggarbetsplatser i Malatya efter institutionens besök.

Minister Karaismailoğlu, tillsammans med guvernören Aydın Baruş, AK-ställföreträdarna Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı och borgmästaren i Metropolitan Municipality Selahattin Gürkan och andra intresserade, besökte byggarbetsplatsen för Kömürhan Bridge.

Minister Karaismailoğlu sa att efter att ha granskat byggarbetsplatsen Kömürhan Bridge, undersökte de byggarbetsplatsen för Kömürhan Bridge, som ligger i en strategisk position idag.

Minister Karaismailoğlu sa att den 660 meter långa bron ligger på vägarna som förbinder östra och sydöstra Anatolien med centrala Anatolien och Medelhavet.

"Vårt Malatya, utrustar dem med bekväma transport- och infrastruktursystem till vår tids krav, som varje punkt i vårt Turkiet, i linje med vår vision om helhetsutveckling, fortsätter vi på vår väg. Under 18 år har vi under ledning av vår president gjort en unik insats och investerat 901,5 miljarder TL i transport och kommunikation i vårt land. Det finns många andra stora saker att göra, jätteprojekt och många tekniska genombrott. Med dessa tankar, under rubriken "Nationell transport- och infrastrukturpolitik", har vi organiserat steg som kommer att tillföra värde till det arbete som hittills utförts. Vi lanserade våra nya projekt med samma vision. Vi skapade våra arbetsplaner genom att samla vårt reformarbete inom ramen för vår nationella transport- och infrastrukturpolicy.

Minister Karaismailoğlu fortsatte enligt följande att de har spenderat över 2003 miljarder för Malatya sedan 8, inklusive transport- och kommunikationsinvesteringar:

”Våra förfäder sa:” Oavsett hur stort berget är, vägen kommer att passera ovanför det ”. Vi mötte många hinder på 18 år, men vi såg dessa dagar med vår nations böner. Med Kömürhan Bridge, Kömürhan Tunnel and Connection Road Construction Project, som vi undersöker och får information om idag, har vi skapat ett arbete som kommer att gynna inte bara Malatien utan också 16 städer i regionen. Vårt projekt kommer att markera utvecklingen av hela regionen och ge ekonomisk vitalitet till regionen. Den totala längden på vårt projekt är 5 tusen 155 meter "

Karaismailoğlu uppgav att det finns en 2 400 660 meter lång dubbelrörstunnel, en 123 meter sträckt lutande kabelbro och en 168,5 meter lång armerad betongbro inom projektets räckvidd och från och med idag den slutliga betongbeläggningen av dubbelrörstunnelkonstruktionen Han noterade att de har avslutat grunden för bron och byggandet av den XNUMX meter långa pylon.

Minister Karaismailoğlu, förklarar att brokompositionen för Kömürhan Bridge realiserades den 9 september 2020 med tillägg av det 25: e och det sista segmentet, och att de slutförde kabelspänningen av bron, som totalt var 42, och startade överbyggnadsarbeten, "Kömürhan Bridge, som kommer att tjäna 2 × 2 körfält för fordonstrafik Det designades som ett torn av Y-typ. Det kommer att rankas som 380: e i världslitteraturen eftersom det har en enda pylon och dess medellängd är 4 meter. "Vi kommer att slutföra anslutningsvägar, bro- och tunnelsekundära arbeten för vårt projekt på kort tid och öppna det den 15 december 2020".

Minister Karaismailoğlu påpekade att produktionen av ventilations-, belysnings- och eldsystem fortskrider med full hastighet för att öppna den 2 meter långa dubbeltubstunneln för trafik i slutet av 400, ”Jag hoppas, med öppningen av vår tunnel och Kömürhan Bridge, Malatya-Elazığ Vägtransporterna mellan Turkiet kommer att bli bekvämare, snabbare och säkrare. Eufratfloden, som är föremål för folksånger och klagor, kommer inte längre att vara ett hinder för transport. Med genomförandet av projektet kommer allvarliga problem som uppstår i vägtransporter mellan Malatya och Elazığ nu att vara historia. " han talade.

Minister Karaismailoğlu uppgav att med dessa investeringar kommer mycket viktiga bidrag att ges till handeln i regionen, ”Jag hoppas att vi kommer att öppna denna bro för vår nationens tjänst den 15 december 2020 med våra bröder från Elazığ och Malatya. Jag hoppas att vi kommer att träffas här igen den 15 december vid en fantastisk ceremoni. " använde uttrycken.

Vid ceremonin som deltog i Malatyas guvernör Aydın Baruş, suppleanter för AK-partiet Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı och borgmästaren i Metropolitan Municipality, Selahattin Gürkan, och andra relevanta människor, gjorde minister Adil Karaismailoğlu den sista källan för bron att bli.

Minister Karaismailoğlu, som besökte Tohma Bridge-byggarbetsplatsen efter Kömürhan Bridge-inspektioner, undersökte byggarbetsplatsen och fick information från myndigheterna här och hans åsikt med ansvarig personal.

Minister Karaismailoğlu flyttade sedan till Malatya Northern Ring Road byggarbetsplats med sitt följe.

Minister Karaismailoğlu, som gjorde undersökningen, fick information från myndigheterna om studierna.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar