Konya kommer att vara centrum för försvarsindustrin med ASELSAN

Konya kommer att vara centrum för försvarsindustrin med ASELSAN
Konya kommer att vara centrum för försvarsindustrin med ASELSAN

Arbetet fortsätter vid ASELSAN Weapon Systems Factory, som kommer att göra Konya till ett av försvarsindustrins centrum.


Konyas guvernör Vahdettin Özkan, AK-partiet Konyas vice Ziya Altunyaldız, AK-partiets Konya-provinsordförande Hasan Angı och ASELSAN-ordförande och VD Prof. Dr. Konya Metropolitan borgmästare Uğur İbrahim Altay, som gjorde undersökningar i ASELSAN Konya Weapon Systems Factory och Huğlu Hunting Rifles Cooperative med Haluk Görgün, sa att fabriken är extremt viktig för Konya.

President Altay sade att de satsade mycket på att föra ASELSAN Weapon Systems Factory till Konya, ”ASELSAN Factory kommer att stödja vår lokala industri, öka sysselsättningen och ge ett viktigt bidrag till vår stad för att bli centrum för försvarsindustrin. När vi är förenade som en stad med Allahs tillstånd, finns det inget arbete vi inte kan övervinna. Jag vill tacka alla mina stadsbor som delar samma känslor och går samma väg och alla som bidragit. " sa.

Borgmästare Altay noterade att fabrikerna i stadsdelarna Huğlu och Üzümlü också exporterar vapen till mer än 50 länder. ”Våra stadsdelar Huğlu och Üzümlü, som är vår stolthet, är bland de bästa i världen inom detta område. Jag önskar framgång till all personal som arbetar i fabrikerna i sitt arbete.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser