Järnvägar firar republikens 97-årsjubileum med stolthet och ära

Järnvägar firar republikens 97-årsjubileum med stolthet och ära
Järnvägar firar republikens 97-årsjubileum med stolthet och ära

Det har gått 97 år sedan vår republik proklamerade. I vår kamp för självständighet arbetade vi, som alla patrioter, med risken för död i vägen för att förse vår armé med vapen, material och mat i kriget för fullständigt oberoende.


Med all den viktiga utvecklingen i vårt land sedan 29 oktober 1923 har vårt lands välfärdsnivå förbättrats och vi har kommit till en position för att konkurrera med utvecklade länder med de investeringar som gjorts.

I vårt 164-åriga djupt rotade förflutna svettar idag järnvägar för vårt lands välfärd, motståndskraft och framgång för att föra vårt land framåt tillsammans med vårt folk, industriister och exportörer.

Det är vår största plikt att föra vår republik, som vi förklarade genom att offra våra liv för 97 år sedan, att vinka vår halvmåne och stjärnflagga formad med blod som spillts på marken i himlen för alltid, och att bevara och upprätthålla vårt ekonomiska och politiska oberoende för alltid.

Som TCDD Tasimacilik-familj är vi medvetna om det ansvar som anförtrotts oss från våra martyrer och veteraner. Med medvetenhet om det heliga att tjäna Aziz-nationen inom och utanför landet; Vi kommer att fortsätta arbeta med all vår kraft för att höja och förhärliga vårt land med tro och beslutsamhet.

Med dessa känslor och tankar firar jag alla hjältar i vårt oberoende krig, särskilt Gazi Mustafa Kemal Atatürk, grundaren av vår republik, och alla våra martyrer och veteraner som odödliggjorts i hjärtat av vår nation med sina uppoffringar. Jag firar 29 oktober Republikens dag med mina uppriktiga känslor och jag ber min respekt. (Kamuran Yazıcı - chef för TCDD Transport och styrelseordförande)

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser