Obegränsat internet från IMM på Republikens dag

Obegränsat internet från IMM på Republikens dag
Obegränsat internet från IMM på Republikens dag

På grund av republikens 97-årsjubileum kommer IMM att ta bort kvoterna för Istanbuliter den 28 och 29 oktober. Istanbuliter kommer att kunna dra nytta av IMM Wi-Fi-tjänst obegränsat före republikens dag och dagen innan.


IMM-Wi-Fi-tjänsten som tillhandahålls av IMM-dotterbolaget ISTTELKOM kommer att vara obegränsad på grund av Republikens dag den 29 oktober. Tjänsten som erbjuds inom ramen för firandet som hålls på republikens 97-årsjubileum kommer att fortsätta i två dagar. Istanbuls invånare kan ansluta till İBB Wi-Fi-tjänsten, som erbjuds gratis den 28 och 29 oktober utan kvot. Alla IMM-Wi-Fi-punkter i hela Istanbul kan användas från applikationen.

4 miljoner användare

Den ökade servicekvaliteten genom att stärka infrastrukturen i Turkiets största gratis Wi-Fi-nätverk IMM, antalet abonnenter nådde 4 miljoner. Antalet användare av IMM Wi-Fi, som för närvarande betjänar i genomsnitt 7 tusen användare vid 679 100 3 åtkomstpunkter, förväntas öka med nya platser som ska läggas till. I genomsnitt 700 lokala och 700 utländska nya användare registreras till IMM Wi-Fi varje dag.

30 GB gratis internet per månad

IMM Wi-Fi-tjänst tillhandahåller 2 gigabyte gratis internettjänst per månad med en hastighet på 1 megabit per dag och en kvot på 30 gigabyte till Istanbul-invånare på andra dagar. Från IMM Wi-Fi-tjänsten utförs i genomsnitt 200 terabyte nedladdning och 25 terabyte uppladdning varje månad.

Ryssland, Tyskland, Iran och England gynnas mest av medborgarna i andra länder för IMM-Wi-Fi. De mest föredragna platserna är Beyoğlu İstiklal Caddesi, Sultanahmet, Kadıköy, Eminönü-torget och Taksim Atatürk-biblioteket.

 

Prestigefyllt pris över hela världen

IMM Wi-Fi, som väcker stor uppmärksamhet från Istanbul-invånare och turister som kommer till Istanbul, har nyligen vunnit första platsen i kategorin "Smart Cities" vid "Telecom World Awards 2020, en av de mest prestigefyllda priserna i världen. 16 år av prisutdelningen, första gången i år på grund av utbrottet online medan en av utmärkelserna i 16 olika kategorier, med IMM, kom till Turkiets Wi-Fi. Juryn, som väljer utmärkelsen, utvärderar de som på bästa sätt kan förvandla sin sektor med teknik genom att använda innovation och teknik, och utveckla och betjäna sektorn med olika partnerskap.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser