Hur kommer man till Ankara TCDD Open Air Steam Locomotive Museum?

Hur kommer man till Ankara TCDD Open Air Steam Locomotive Museum?
Hur kommer man till Ankara TCDD Open Air Steam Locomotive Museum?

TCDD Open Air Steam Locomotive Museum är ett friluftsjärnvägsmuseum beläget i Maltepe-distriktet i Ankaras distrikt Çankaya, på en del av landet Ankara Station intill Celâl Bayar Boulevard. Ångmuseet presenterar historien om grundandet av Republiken Turkiets statliga järnvägar lok och ägare. Det var också en del av Ankara Railways Museum, som innehöll TCDD Railways Museum and Art Gallery.

Flytta museet


Museets ånglok, som öppnades 1991, transporterades till TCDD Behiç Bey-anläggningarna, bredvid idrottsplatsen, till marken mot de turkiska kornbrädans silor på grund av byggandet av järnvägsstationen som skulle byggas inom ramen för höghastighetståg och Başkentray-projektet den 5 december 2013. För närvarande finns några av loken i trädgården till METU Science and Technology Museum.

Den här bildspelet kräver JavaScript.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar