Büyükkılıç varnade investerare vid Erciyes-toppmötet

Büyükkılıç varnade investerare vid Erciyes-toppmötet
Büyükkılıç varnade investerare vid Erciyes-toppmötet

Borgmästare i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç samlade cheferna för offentliga institutioner och turistinvesterare relaterade till Erciyes, en av Kayseris viktigaste portar till världen, i Erciyes, utvärderade förberedelserna för den nya säsongen och varnade landområden för investeringar.


Borgmästare Büyükkılıç uppmanade investerare som inte använder markerna de köpte för turisminvesteringar att starta sina investeringar så snart som möjligt och sade: ”Vi kan inte ignorera de juridiska dimensionerna. Det är upp till oss att använda det rättsliga initiativet, sade han.

Kayseri Metropolitan kommun borgmästare, som vill öka potentialen i Erciyes, en av Kayseris viktigaste varumärken, och att göra det till ett attraktionscenter som kan användas i 12 månader. Memduh Büyükkılıç träffade relevanta chefer, hotelloperatörer och turistinvesterare och utvärderade förberedelserna för den nya säsongen i Erciyes.

Förutom borgmästare Büyükkılıç, provinschef för kultur och turism Dr. Şükrü Dursun, biträdande generalsekreterare för storstads kommunen Hamdi Elcuman, Erciyes A.Ş. Styrelsens ordförande Murat Cahid Cıngı, hotelloperatörer och turistinvesterare i hela provinsen deltog.

Vid öppnandet av mötet sade borgmästare Büyükkılıç att Erciyes har en särskild betydelse liksom Kayseri, och att det är allas skyldighet att äga detta värde i staden.

Borgmästare Büyükkılıç sa att Erciyes har blivit en skidort i världsklass med verk från Metropolitan Municipality och att detta accepteras av hela världen, men sade att de inte nöjer sig med att bara åka skidor utan att göra Erciyes till ett 12-månaders attraktionscenter Han förklarade att de arbetar på vatten.

MEDDELANDE TILL INVESTERARE

Alla aspekter av Turkiets bästa skidcenter i presidenten som uppmanar investerare som köpte mark på Erciyes Büyükkılıç, sade: "Våra Erciyes och alla frågor som är relaterade till det är bland våra högsta prioriteringar. Jag fortsätter att varna våra vänner som tidigare sa "Jag kommer att investera" genom att köpa mark härifrån och jag vill berätta att vi undersöker den juridiska dimensionen av sanktionsfrågan. Vårt mål här är att få fler investerare, att ha fler sängar, att skapa en infrastruktur för stadens växande potential. Annars, 'Låt mig ta en tomt kära, låt den vila så här. Vi kommer att sälja den när det är dags. En sådan förståelse kan inte vara giltig här, den borde inte vara. Det faktum att 21 paket har sålts och för närvarande är i rättighetsinnehavarnas besittning, och att vissa av dem inte byggs, utvärderar oss oundvikligen. Vi kan inte ignorera dess rättsliga dimensioner. Det ligger i våra händer att använda det rättsliga initiativet. Du har hört talas om de nya investeringarna, vi tackar dem ”

METROPOLITAN ÄR KLAR FÖR ATT STÖDA INVESTERARE

Borgmästare Büyükkılıç sade att de kommer att ge all slags stöd till investerare för utvecklingen av Erciyes, ”Jag skulle vilja berätta att vi, som Kayseri Metropolitan kommun, är redo att ge all slags stöd, vad vi än har. Vi kommer att ge alla slags stöd till våra investerare. Ingen kommer att ta sin tillflykt i ursäkt. Vårt mål är att äta druvor, att betjäna denna stad, att tjäna vårt land och att göra vårt bidrag för att nå de siffror som vår president riktar sig till, om Gud vill. Eftersom vi älskar vårt land älskar vi vår stad. Tack och lov, Kayseri är verkligen en stad med potential inom alla turismområden. Naturligtvis vill vi att våra hjärtan ska vara mer framträdande på vissa områden. Detta kommer att hända över tiden, men jag hoppas att vi inte kommer att ge möjlighet till något beteende och förståelse som kommer att avskräcka din entusiasm inom logiken att ta skydd av en anledning, sade han.

Under fortsättningen av mötet gjorde borgmästare Büyükkılıç utvärderingar av den nya säsongen och framtiden med hotelloperatörer och turistinvesterare.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser