Generaldirektoratet för fastighetsregister och matriser för att skaffa 20 assistentinspektörer

Generaldirektoratet för fastighetsregister och matriser för att skaffa 20 assistentinspektörer
Generaldirektoratet för fastighetsregister och matriser för att skaffa 20 assistentinspektörer

Totalt kommer 657 assistentinspektörer (20 juridiska avdelningar, 15 tekniska avdelningar) att rekryteras till assistentinspektörkadrer vars tjänstgöringsort, klass, titel, personalgrad och antal anges nedan, med förbehåll för tjänstemannalagen nr 5 från generaldirektoratet för fastighetsregistret och kadasterinspektionsnämnden.

Plats för plikt klass Titel Squad Degree räkna
Huvudkontor GPP Asst. Inspektör. 7 11
Huvudkontor GPP Asst. Inspektör. 8 9

ANVÄNDNINGSPLATS OCH VARAKTIGHET

Ansökningar görs senast efter tillkännagivandet av tentamen. Måndag 02.11.2020 Fram till slutet av arbetstiden, med nödvändiga handlingar, kan generaldirektoratet för fastighetsregister och kadasterinspektionsnämndens ordförandeskap ytterligare tjänstebyggnad (Kızılay Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı nr: 15 06420 Demirtepe / Çankaya / ANKARA) göras personligen eller med rekommenderad post. För att ansökningar ska göras via post måste den nå den angivna adressen på måndagen 02/11/2020 före arbetstidens slut. Ansökningar som görs efter angivna tidsfrister eller med saknade dokument och förseningar i posten accepteras inte.

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser