Skillnad i tjänst hos Egesoy

När det gäller transport från hus till hus är folk som flyttar mycket tveksamma och söker ett pålitligt företag. Många problem kan uppstå vid transport av icke-professionella personer. Transport från hus till hem Dina tillhörigheter måste transporteras som de togs utan skada. Detta kan endast uppnås av ett företag med expertis inom sin verksamhet. Därför är frågan vi alltid lägger vikt vid för Egesoy Nakliyat kundtillfredsställelse.


Alla våra arbeten utförs inom ramen för kundnöjdhet. Därför fortsätter vi vårt arbete utan att göra några eftergifter när det gäller transport. Vi tar alla våra tillhörigheter inom ramen för ordning och disciplin, eftersom vi tar dem utan skada, till adressen som ska flyttas. Vi är medvetna om känsligheten för att transportera hushållsartiklar och har alltid erfaren och ansvarsfull personal i vårt team. transport I linje med de instruktioner du har gett packar och transporterar vi alla dina tillhörigheter, inklusive möbler, köksredskap, vitvaror, med en separat vård och med en separat metod. Vi placerar aldrig köksutrustning, möbler eller vitvaror i samma område.

Vi packar dina föremål som kommer att brytas eller kräver känslighet, med särskild försiktighet. Om du har föremål installerade i ditt hem och behöver demonteras gör vi detta noggrant med vårt expertteam. Vi planerar allt till minsta detalj för att undvika skador på din egendom, och vi agerar i denna riktning.

Bortsett från det försäkrar vi dina tillhörigheter. Vi tillåter inte att några frågetecken uppstår i ditt sinne om det. Eftersom dina tillhörigheter är försäkrade, vid eventuella skador, tar vi hand om det själva och vi ser till att du hittar dina tillhörigheter som du vill i slutet av transporten. Som Egesoy Nakliyat värdesätter vi vår verksamhet och agerar utifrån förtroende, uppmärksamhet och kundnöjdhet. Vi gör en detaljerad planering innan du börjar transportera dina tillhörigheter. Vi tillhandahåller upptäckt av dina tillhörigheter. Sedan bestämmer vi vårt fordon genom att titta på faktorer som kvantitet och storlek på dina artiklar. Till exempel, om dina tillhörigheter som ska transporteras är mindre eller mer, väljer vi vårt fordon därefter. Och under transport använder vi våra fordon genom att vara uppmärksamma på att undvika skador på dina tillhörigheter utan att överskrida vår lämpliga hastighetsgräns.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar