Kraften i det nationella försvaret på marken PETLAS

Kraften i det nationella försvaret på marken PETLAS
Kraften i det nationella försvaret på marken PETLAS

Turkiets inhemska kapital industriella styrka Abdulkadir Ozcan Inc. (På AKO Group) har för närvarande 4.5 miljarder pund investeringar i vårt lands däckindustriledande varumärke med 100 procent inhemskt kapital PETLAS erbjuder folkmusik bidrar till Turkiets försvarsindustri.


PETLAS, en av de banbrytande investeringarna för att minska utländskt beroende i vårt lands försvarssektor, idag, förutom att vara ett turkiskt varumärke med global konkurrensförmåga, uppfyller det också sin plikt inom detta område med sina FoU- och produktionsstudier för försvarsindustrin.

Inhemsk FoU, Inhemsk produktion för den nationella försvarsindustrin

AKO-gruppens styrelseledamot Safa Özcan sade att PETLAS tillgodoser däckbehovet i vår nationella försvarsindustri med inhemsk FoU och inhemsk produktion, ”De däck som produceras av PETLAS med inhemskt kapital, inhemsk teknik och inhemsk arbetskraft eliminerar utländskt beroende på detta område. På detta sätt fortsätter vi att fullfölja PETLAS grundläggande uppdrag, som genomfördes i syfte att minska utländskt beroende under embargodagarna efter Cyperns fredsoperation ”.

Safa Özcan betonade att däck med specialfunktioner för luft- och landfordonens specialbehov i militära enheter och säkerhetsstyrkor intar en särskild plats i PETLAS-produktportföljen. FoU som är 100 procent inhemsk kapital i Turkiet. Vi är det enda företaget i däckindustrin. Nationella däck som produceras med inhemskt kapital, inhemsk FoU och inhemsk arbetskraft bidrar också till att öka lokaliseringsgraden i vår försvarsindustri ”.

Inhemskt däck för stridsflygplan och SİHA

Det är mycket viktigt för länder att ha lokaliseringsgraden i försvarssystem och att ha kritiska aspekter av produkten. Det nationella väpnade obemannade flygfordonet (SİHA) Bayraktar TB2, som bidrar mycket till säkerheten i vårt land och kampen mot terrorism och väcker uppmärksamhet över hela världen, vårt första National Education-flygplan HÜRKUŞ-B och det nationella stridsflygplanet TFX National Combat Aircraft Project. PETLAS tar ansvar för sin utveckling och produktion.

Petlas, som för närvarande är en av de tre licensierade tillverkarna av F-5, F-16 stridsdäck i världen, tillverkas för försvarsindustrin, F-16 och UAV-däck, liksom Kirpi, Ural, STA, Amazon, PARS 6 × 6, Den innehåller också taktiska pansarfordon som Pusat, Hızır, Kıraç, Cobra och specialdäck för Seyit, BMC TTAR Tank Carriers. Det står vid våra säkerhetsstyrkor under de svåraste förhållanden som krävs av försvaret och säkerheten i hemlandet med dess däck som kan fungera i harmoni med run-flat-system även om kulan träffas.

Kraften i det nationella försvaret på marken PETLAS

PETLAS grundades 1976 som en offentlig investering i fredsoperationen efter Cypern inom försvarsindustrin, mekaniserat jordbruk, offentlig och privat sektor, individuell användning och kollektivtrafik, i syfte att minska vårt lands utländska beroende av däck.

Efter att ha förvärvat AKO-gruppen, den turkiska industrins makt med inhemskt kapital 2005, avslöjade PETLAS den strategiska betydelsen av vårt lands inhemska och nationella produktion med en investering på 4.5 miljarder turkiska lira hittills. För att tillgodose den inhemska försvarsindustrins behov inom ett brett spektrum från UAV: ​​er till pansarfordon med inhemska däck utgör PETLAS grundförsvaret för det nationella försvaret.

vilket är mycket viktigt när det gäller Turkiets ekonomi och förekomsten av den inhemska försvarsindustrin, underindustrin och teststadier Ozcan Pure och betonar vikten av inhemsk resursutnyttjande, "vår regering, civila och militära luftfart, särskilt för att uppfylla alla kraven i strategi och policy för flygdäck, alla våra produktionsresurser "Vi är alltid redo att arbeta."

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser