Çambaşı Naturanläggningar gör sig redo för vintersäsongen

Çambaşı Naturanläggningar gör sig redo för vintersäsongen
Çambaşı Naturanläggningar gör sig redo för vintersäsongen

Çambaşı naturanläggningar ligger i distriktet Kabadüz i Ordu, borgmästare i Metropolitan kommun Dr. Med Mehmet Hilmi Güler invigning blev han en favorit inte bara för folket i Ordu utan också för medborgarna från Turkiet och utomlands.


Medan antalet besökare som använde naturanläggningen före investeringarna var cirka 10.000 150.000, ökade antalet till XNUMX XNUMX som ett resultat av de investeringar och marknadsföringsaktiviteter som Metropolitan gjort under de senaste två säsongerna. Å andra sidan har Çambaşı naturanläggningar, som är en av de föredragna platserna för yrkesverksamma inom vintern och sommaren, blivit en av de regioner där företagare vill investera.

ÇAMBAŞI ÄR KLAR FÖR VINTERSESONGEN

Bestämning av lämpliga områden för skid- och slädrum, tungt underhåll av stolhissar, delvis rehabilitering av bäckar, utvidgning av otillräckliga parkeringsområden, landskapsarkitektur av områden som orsakar synföroreningar, arrangemang för att göra bungolerna modernare och ge uppvärmningskomfort Metropolitan kommun, som uppmärksammar många arrangemang och innovationer som naturgasarbeten, arbetar för att öka kapaciteten i mat- och dryckesområden, skogsplantering runt landningsbanorna och skapandet av naturliga vindridåer, gör Çambaşı snabbt redo för vintersäsongen.

"Vi har blivit ett attraktionscentrum som världen ser"

Uttrycket att Çambaşı fick ett helt annat utseende med de utförda arbetena, ORBEL General Manager Muhammet Günaydın och vår Metropolitan kommun borgmästare Dr. Han sa att vi tackar Mehmet Hilmi Güler.

God morgon, ”Kära borgmästare i Metropolitan Municipality, Dr. Vi fortsätter vårt arbete i linje som Mehmet Hilmi Güler har visat oss. Under en period av cirka 2 år gjorde vi Çambaşı till ett attraktionscentrum som världen har sett. Vi har utfört arbeten som får Çambaşı att se helt annorlunda ut. Vi vill tacka vår borgmästare i Metropolitan kommun som ledde oss till dessa studier. Vi väntar på alla våra naturälskare och skidåkare till Çambaşı den här vintersäsongen.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser