ACH130 Aston Martin Edition Helicopter får order från tre kontinenter

ACH130 Aston Martin Edition Helicopter får order från tre kontinenter
ACH130 Aston Martin Edition Helicopter får order från tre kontinenter

Helikoptern ACH130 Aston Martin, som lanserades av Airbus Corporate Helicopters (ACH) tidigare i år, fick order från kunder i tre olika kontinenter. Helikoptern kommer att tas i bruk i Latinamerika, Nordamerika och Asien och Stillahavsområdet under de kommande månaderna.


Helikoptern släpptes i januari med en rad inrednings- och exteriördesigner från Aston Martin, en elegant och exklusiv version av ACH130, som särskilt glädjer fans av lyxiga sportbilar på himlen.

Den första av denna ovanliga modell i Asien och Stillahavsområdet beställdes av en Airbus-kund i Nya Zeeland. Helikoptern kommer att användas i VIP-charteroperationer samt privata flygningar. Helikoptern beställd från Latinamerika kommer att användas av en namnlös VIP-kund i Guatemala. Slutligen kommer helikoptern, beställd av en annan namnlös kund i Kanada, att kompletteras av erfarna hantverkare i Storbritannien och tas emot från Airbus Customer Center i Kanada.

Airbus Corporate Helicopters (ACH) flygdesigners och Aston Martin-bildesigners har arbetat tillsammans i mer än ett år för att kombinera Aston Martins passion för skönhet, hantverk och bildkonst med ACHs förståelse för excellens, kvalitet och överlägsen service. Således kom ett nytt perspektiv till helikoptermarknaden för enmotorer.

Frédéric Lemos, VD för ACH, sade: ”Vi är mycket glada över det marknadsintresse som denna utmärkta helikopter har fått. "Beställningar från hela världen visar tydligt effekten av vårt samarbete med Aston Martin."

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser