Yıldız examensceremonier för tekniska universitet startade

Star-Technical University-Graduation-Ceremonies-Started
Star-Technical University-Graduation-Ceremonies-Started

Händelserna vid universiteten, som har stängts av ett tag på grund av koronavirusepidemin i världen, återupptogs med examensceremonier. Yıldız tekniska universitet är stolt över att ta examen för 107: e gången.


Universitetsaktiviteter, som försenades ett tag på grund av pandemin, återupptogs. Yıldız Technical University Graduation Ceremony, som har examen för 107: e gången i år, hålls både fysiskt och online. Ceremonierna, som kommer att pågå i fem dagar, hölls måndagen den 5 oktober av Yıldız tekniska universitetets rektor Prof. Det började med Tamer Yılmaz effektiva öppningstal.

Från student till rektorat

Han betonar att han också är examen från Yıldız Technical University och förklarar processen för att komma till sin nuvarande position, Prof. Tamer Yılmaz sa, ”Under de senaste två månaderna som rektor för mitt universitet där jag tog examen fick jag möjlighet att granska denna långa resa från början till slut. Jag känner en stor känsla av ansvar. De främsta anledningarna till att jag känner detta är "tillhörighet" och "lojalitet". Jag bar alltid min stjärnlojalitet och känsla av lojalitet till Yıldız med mig. På det här sättet är jag här nu och jag arbetar för mitt universitet med all min styrka. " sa.

"Vårt mål är att vara ett ledande universitet inom det nationella området"

Talar till studenterna som deltar i ceremonin, prof. Dr. Yılmaz fortsatte sitt tal enligt följande: ”Vårt mål är att förvandla Yıldız tekniska universitet till en nationell pionjär, internationellt rankad, som bidrar till vårt lands nationella utvecklingsrörelse och spelar en roll för att lösa problemen i världen med innovativ och proaktiv ny generation digital åldersanpassad utrustning och kompetens. . Vid Yıldız tekniska universitet lärde du dig först att ifrågasätta, söka kunskap och sanning. Du har sett det mänskliga sinnets kraft. Du har pressat dina egna gränser. Medveten om kraften att driva gränserna för mänsklighetens läkning; du har en smak av lärande, kunskap och sanning. Dessa har nu blivit dina stjärnklara vanor som du inte kan ge upp. Det finns ingen större lycka i livet än fakta, med borttagning av bristerna i går och bekymmer om imorgon, att ta risker, visa mod och engagera sig i livet, vidta åtgärder. Nu är det dags att få liv i dessa stjärnklara vanor. Som examen från Yıldız Technical University har du den högsta talangen och kompetensen för detta. " sa.

Genom att avsluta sitt tal genom att önska akademikerna framgång i deras framtida liv, prof. Dr. Tamer Yılmaz gav plack till akademikerna från fakulteten för arkitektur. Från och med de akademiker som var i salen gavs deras examensbevis av fakultetsdekaner och avdelningschefer. Diplom delas ut till akademiker från alla fakulteter under femdagars examensceremonier.

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser