Dricksvattenproblem med Yedikuyular Ski Center löst

Dricksvattenproblem med Yedikuyular Ski Center löst
Dricksvattenproblem med Yedikuyular Ski Center löst

Metropolitan slutförde det arbete som inletts för att lösa dricksvattenproblemet i Yedikuyular-regionen. Borgmästare Güngör sa: ”Vi har nått en dricksvattenkälla av hög kvalitet som kommer att tillgodose behoven hos vårt Yedikuyular skidcenter och regionen i många år. Lycka till ”sa han.


Hayrettin Güngör, borgmästare i Kahramanmaraş Metropolitan kommun, meddelade att borrarbetena för att ge dricksvatten till Yedikuyular Ski Center har slutförts. I undersökningen, som också omfattade KASKİs chef Ahmet Kavak, uppgav borgmästare Güngör att med den borrning som gjordes nåddes en resurs av mycket hög kvalitet som kommer att tillgodose dricksvattenbehovet i regionen under många år.

Kvalitet dricksvatten uppnått

Hayrettin Güngör sa, ”Som ett resultat av de studier som genomförts av KASKİ i vår Yedikuyular-region har vi nått vattnet som kommer att möta dricksvattnet i denna region. Vi började ta 609 liter vatten per sekund på 10 meter. Ett av regionens viktigaste behov var dricksvatten. Tack och lov har vårt borrarbete gett positiva resultat. Jag hoppas att det inte kommer att finnas något dricksvattenproblem i regionen på många år med detta arbete, sade han.

Regionens standard ökar

Om att de syftar till att öka regionens attraktivitet med investeringarna i Yedikuyular Ski Center, sade borgmästaren i Metropolitan kommun, Hayrettin Güngör, ”Vårt Yedikuyular Ski Center förbereder sig snabbt för säsongen. Vi gjorde en utbyggnad och asfaltbeläggning på vägen som ger tillgång till regionen. Byggandet av Bedesten och 25 bungalowhus fortsätter. Regionens standard blir högre med de ytterligare arbeten vi har gjort i infrastrukturen. "Lycka till vår stad och våra landsmän".


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser