Västra Svarta havet utvecklingsbyrån kommer att rekrytera 7 personer

Västra Svarta havet utvecklingsbyrån kommer att rekrytera 7 personer
Västra Svarta havet utvecklingsbyrån kommer att rekrytera 7 personer

Till Western Black Sea Development Agency (BAKKA) med presidentdekretet om organisationen av anslutna, närstående institutioner och andra institutioner och organisationer nr 15.07.2018 publicerad i officiella tidningen daterad 30479 och numrerad 4 och officiella tidningen nr 29.05.2019 daterad 30788 '' Inom ramen för bestämmelserna i personalförordningen för utvecklingsbyråer som publicerades i En intern revisor som vill tjäna utvecklingen och utvecklingen av provinserna Bartın, Karabük och Zonguldak, är begåvad, dynamisk, kan tänka analytiskt, benägen för lagarbete, självsäker, öppen för kommunikation, positivt tänkande, produktiv, anpassar sig till förändrade arbetsförhållanden och har inget resehinder. 1 experter kommer att rekryteras för att ansvara för sin konsultverksamhet.


Centret för Västra Svarta havets utvecklingsbyrå är Zonguldak-provinsen och byråns verksamhetsområde är provinserna Bartın, Karabük och Zonguldak. Därför anses kandidater som lyckas med provet ha accepterat och åtagit sig att arbeta i någon av dessa provinser som myndigheten anser lämpligt.

 • Ansökningsdatum: 16-30 november 2020
 • Ansökningsadress: ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr
 • Tillkännagivande av de som kommer att ta den muntliga tentamen: 07 december 2020
 • Examensdatum: 22-23 december 2020
 • Undersökningsort: Western Black Sea Development Agency Güney Mah. Zonguldak Yolu Cad. Nej: 36 67600 Kozlu / ZONGULDAK
 • Tel / fax: (0372) 257 74 70 / (0372) 257 74 72
 • E-post: ik@bakka.gov.tr

Villkoren för deltagande

 • a) Att vara en turkisk medborgare,
 • b) Att inte berövas allmänhetens rättigheter,
 • c) Brott som begåtts mot statens personlighet, även om de har förlåtits, förskingring, förfalskning, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av tro, bedrägliga eller skamliga brott såsom bedräglig konkurs eller smuggling, med undantag för exploatering och arbetssmuggling, Att inte dömas för brott med att rigga anbud och inköp, avslöja statshemligheter,
 • ç) Att ha en säkerhetsutredning och / eller arkivera forskning,
 • d) inte har någon psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra tjänsten kontinuerligt,
 • e) För att manliga kandidater, som inte är relaterade till militärtjänst, ska ha fullgjort eller skjutit upp aktiv militärtjänst om de har nått militärtjänstens ålder eller överförs till reservklassen,
 • f) Att ha ett dokument som ger motsvarande den engelska språket YDS (C) -nivå eller motsvarande dem i termer av språkkunskaper och som ger motsvarande lägsta (C) nivå från en annan internationellt giltig tentamen inom fem år före deadline, från och med ansökningsfristen. .

För detaljer om annons KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser