Vilka är fördelarna med vitt te?

Dag2dag
Dag2dag

Vitt te; Eftersom det har samma ursprung som tesorter som svart eller grönt te, delar det många gemensamma drag med andra sorter. En av de viktigaste funktionerna i vitt te; Den är rik på polyfenoler, en antioxidant som neutraliserar fria radikaler, stärker ditt immunförsvar och saktar ned cellulär åldrande.


Huvuddraget med vitt te, som liknar grönt te när det gäller dess kemiska sammansättning, är att det innehåller högre mängder polyfenoler och oxidanter men har en lägre koffeinkoncentration.

antioxidant

Antioxidanter hjälper till att skydda kroppen från fria radikaler som vår ämnesomsättning fritt genererar och orsakar många skadliga processer som DNA-skador och cellulär åldrande. Antioxidanter är också viktiga för att skydda oss från sjukdomar som typ II-diabetes. Vitt te är rikt på antioxidanter som katekiner och polyfenoler.

hud

På grund av dess oxidationsegenskaper kan vitt te vara fördelaktigt för att förhindra åldrande av hudceller. Vitt te rik på vitamin E och C kan konsumeras för att stödja balansen av kollagen i huden. För din hud kollagentillskott du kan köpa de produkter du letar efter Day2DayDu hittar den i.

antibakteriell

Olika tesorter har en effekt som hjälper till att desinficera mot olika bakterier, särskilt vissa patogener som finns i tarmen och huden eller slemhinnorna.

Polyfenoler är återigen ansvariga för denna effekt, och vitt te är ett av teerna med den högsta polyfenolkoncentrationen. Polyfenol kan också vara mycket användbart för att bekämpa dålig andedräkt på grund av tandplack.

Försvagande

Allt te används ofta när man bantar för att gå ner i vikt. Te uppfyller kroppens vätskebehov och kan hjälpa till med diuretikum. Av denna anledning hjälper de till att ta bort gifter från kroppen genom att stimulera ämnesomsättningen. Stimulering av ämnesomsättningen är viktigt för viktminskning. Ett annat inslag i vitt te i detta avseende är att det ger mättnad och har låga kalorier.

blodtryck

Liksom många friska frukter och grönsaker är vitt te rikt på flavonoider som hjälper till att minska högt blodtryck. Vitt te; Det är fördelaktigt att minska risken för olika hjärt-kärlsjukdomar genom att sänka blodtrycket.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser