Generaldirektoratet för jordbruksföretag för rekrytering av 596 arbetare

Generaldirektoratet för jordbruksföretag kommer att rekrytera 596 arbetare; Generaldirektoratet för jordbruksföretag (TİGEM) meddelade att arbetare kommer att rekryteras. Enligt det publicerade tillkännagivandet kommer 100 arbetare att rekryteras till TIGEM, varav 496 kommer att vara permanenta och 596 tillfälliga.

TİGEM KONTINUERLIGA ARBETSANVÄNDNINGSKRAV

  • Inget samband med militärtjänst.
  • Har ett av körkortet "B, B1, C, C1, D, D1, F, G"
  • Arbetat i detta yrke i minst 2 år från och med publiceringsdagen; För att certifiera det med minst en av SGK: s tjänsteförteckningslista, arbetscertifikat, vittnesmål.
  • När det gäller utbildningsnivå;
  • Tekniska och industriella yrkeshögskolor; Att vara examen från motorfordonsteknik, avdelningen för elektromekanik för fordon, avdelningen för byggmaskiner, maskinunderhålls- och reparationsavdelningen, avdelningen för motorfrågor, jordbruksteknikens jordbruksverktyg och maskinavdelningen eller ha ett certifikat som har examen från motsvarande yrkesutbildning.
  • Av de andra gymnasieutbildningarna; Att ha minst ett av de relevanta ministerierna för nationell utbildning eller det relevanta ministeriets godkända certifikat eller bonservice, reparationsunderhåll - reparationskurscertifikat, traktorreparatör från lärlingsutbildningscentret, behörighets- eller journeymanship-certifikat eller att ha certifikatet i jobb som kräver professionellt kompetenscertifikat.

Generaldirektoratet för jordbruksföretag för rekrytering av 100 fasta arbetare KLICKA HÄR

Generaldirektoratet för jordbruksföretag för rekrytering av 100 GECICI-arbetare KLICKA HÄR


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar