Utrikesministeriet rekryterar 40 tjänstemän

Professionella tjänstemän är diplomatiska karriärtjänstemän som tar på sig uppgifter, befogenheter och ansvar vid skapandet och genomförandet av den turkiska utrikespolitiken och utför representationsuppgifter utomlands, inom ramen för presidentdekret nr 1 om presidentorganisationen. Detaljerad information om yrkesmannen http://www.mfa.gov.tr Det är möjligt att komma åt från webbsidan med adress.


Enligt den slutliga framgångsrankningen i inträdesprovet som ska öppnas är det maximala antalet anställda som kan utses med titeln kandidatprofessionell officer 40. Utnämningen av de som har klarat inträdesprovet kan göras till personalen på 7 till 9 grader från den allmänna administrativa tjänsteklassen, med hänsyn till de förvärvade lönegraderna, om sådana finns.

Antagningsprovet består av skriftliga och muntliga steg. Den skriftliga fasen av examen kommer att hållas den 21-22 november 2020 i Ankara.

Ansökan om inträdesprov börjar måndagen den 26 oktober 2020 och slutar fredagen den 6 november 2020 kl 18:00. Ansökningar kommer att göras elektroniskt via e-Government Gateway.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser