Utmärkelser nådde vinnare vid mountainbike-världsmästerskapet

Utmärkelser nådde vinnare vid mountainbike-världsmästerskapet
Utmärkelser nådde vinnare vid mountainbike-världsmästerskapet

Den fantastiska utmaningen har upphört vid UCI Mountain Bike World Championships 2020. Borgmästare Yüce sa, ”Som Sakarya är vi mycket stolta. Vi var värd för ett mästerskap som visas för att vara en av de mest prestigefyllda cykelorganisationerna i världen för första gången i vårt land och som kan ses live från hela världen.


för första gången som hölls i Sakarya, Turkiet, och hans värd 2020 UCI Mountain Bike Marathon World Championships of Cycling Federation of cutthroat competition sonratürki slutfört. 57 idrottare för män och 35 idrottare för kvinnor deltog i loppet, som startade i Sunflower Bicycle Valley. Män tävlade på 110-kilometerbanan, medan kvinnor deltog på 82-kilometerbanan, vilket var en stor spänning. utmärkelserna till idrottare som kvalificerar sig för pallen Ministeriet för ungdoms- och idrottsutbildningsminister Hamza Yerlikaya guvernör Cetin Oktay trottoaren, ordförande Ekrem Yüce, Turkiets cykelfederationspresident Erol gav Küçükbakırc. Efter det enorma mästerskapet som sportfans deltog i, tackade president Ekrem Yüce alla Sakarya för deras intensiva intresse. AK-partiets vice ordförande och Sakaryas vice Ali İhsan Yavuz överlämnade en cykeltröja till president Ekrem Yüce.

Den största organisationen efter OS

Turkiets cykelfederationspresident Erol Küçükbakırc, "Idag är vi organiserade och fullbordar denna enorma organisation är den största organisationen efter OS. Sakarya slutförde dessa tävlingar på det säkraste och hälsosammaste sättet. Dessa tävlingar passar Sakarya mycket bra. Förhoppningsvis kommer vi att se många nationella och internationella tävlingar som dessa tävlingar i Sakarya. Jag vill tacka vår president och ministern, som har den största andelen i förverkligandet av denna organisation. Jag gratulerar mina medborgare och sportfans i Sakarya för deras intensiva intresse ”.

Jag gratulerar alla tävlande

President Ekrem Yüce sa ett uttalande efter mästerskapet, ”Som Sakarya är vi mycket stolta. För första gången i vårt land var vi värd för ett mästerskap, som visas bland världens mest prestigefyllda cykelorganisationer och kan ses live från hela världen. Jag vill uttrycka min tacksamhet till herr president och hans delegation, som tillförde styrka med sin beskydd för att detta mästerskap ska äga rum i vår stad och i vårt land. Jag vill tacka alla mina medborgare och sportfans som följde de spännande och hisnande tävlingarna med intresse. Slutligen gratulerar jag alla idrottare som trampar i dessa utmanande banor och gratulerar vinnarna. Vår stad har klarat ett viktigt test med denna fantastiska organisation. Det har visat hela världen att det kan vara värd för nästa internationella mästerskap. Jag hoppas att vår stad, som har tilldelats titeln den 13: e "Bicycle Friendly City" i världen, kommer att vara värd för många fantastiska organisationer och gigantiska mästerskap.

Sakarya var värd för en viktig organisation

Guvernör Çetin Oktay Pavement sa, ”Som ett resultat av ett sådant hedervärt program, träna vi verkligen med det bästa av ditt ansikte. Det är en viktig händelse för världen under vår president. Vi uttalade också vid öppningen. Sakarya är en välkomnande stad. Stad med kultur, natur och skönhet. Mästerskapet började mycket bra och framförallt storstadsområdet gjorde ett utmärkt jobb. Det var extremt framgångsrikt i alla avseenden. Jag hoppas att det blir ett mästerskap där ingen skadas när det gäller hälsa. Jag vill också tacka alla som kom från utlandet. Jag tackar alla toppidrottare. Jag gratulerar vår storstad, vi har blivit en cykelvänlig stad. Jag skulle vilja tacka Sakaryas folk, sade han.

Vi kommer att anordna många evenemang i vårt land

Biträdande minister för ungdom och idrott, Hamza Yerlikaya, sade: ”Jag vill tacka vår president för att han är värd för ett så vackert evenemang. Vi organiserade ett mycket viktigt mästerskap i Sakarya. Jag gratulerar alla som bidragit. Jag hoppas att vi kommer att organisera många fler sådana organisationer i vårt land ”.

Elitkvinnor rankas enligt följande;

  1. Ramona Forchını (Schweiz)
  2. Maja Wloszczowska (Polen)
  3. Ariane Luthi (Schweiz)

Rankningen av Elite Men är som följer;

  1. Hector Leonardo Leon Paez (Colombia)
  2. Tiago Ferreira (Portugal)
  3. Martin Stosek (Tjeckien)

sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser