Turkiskt järnvägstoppmöte hålls vid Sirkeci Station den 21-24 oktober

Turkiskt järnvägstoppmöte hålls vid Sirkeci Station den 21-24 oktober
Turkiskt järnvägstoppmöte hålls vid Sirkeci Station den 21-24 oktober

I linje med visionen för ministeriet för transport och infrastruktur kommer det turkiska järnvägstoppmötet att hållas vid Sirkeci Station den 21 - 24 oktober 2020 med tusentals lokala och utländska deltagare för att bidra till det ömsesidiga informationsutbytet och utvecklingen av relationsnätverk för sektorns intressenter.


Trots pandemins utmaningar kommer det turkiska järnvägstoppmötet att hållas för att tillgodose behoven hos branschintressenter att samlas.

I enlighet med reglerna för social distans kommer toppmötet, som kommer att hållas med deltagande av ett begränsat antal gäster, att sändas live på alla onlineplattformar, inklusive sociala medieplattformar, toppmötets webbplats och mobilapplikationer.

Datum och plats
21-24 oktober 2020 - Sirkeci Station

Workshops

Resefotografi
Workshopen, där entusiaster som älskar att resa och vill föreviga sina minnen kommer att samlas, omfattar undervisningen om grundläggande kunskaper och färdigheter om professionell fotografering. Det syftar till att deltagarna ska fortsätta sina förvärvade färdigheter som en professionell hobby.

Miniatyrverkstad
Miniatyrkonst; det är en traditionell turkisk konst. Det definieras som en levande målning och porträtt där motivet som ska berättas utan ljus, skugga och perspektiv förklaras i sin helhet. På workshopen, som kommer att hållas med deltagande av relevanta personer, kommer skanning- och målningstekniker att läras ut för deltagarna och provansökningar kommer att göras.

Futurist Train Design Workshop
En dagsutbildning och workshop kommer att hållas med den expertdesignteam som kommer att genomföra workshopen. Det kommer att finnas en workshopupplevelse där unga designers som kommer att delta i workshopen kommer att visa upp sina talanger och få utbildning från experter.

Att registrera sig för workshops som hålls inom ramen för toppmötet klicka här

Erfarenhetsområden

Trevliga och olika aktiviteter som kommer att genomföras med järnvägens fokus kommer att presenteras för deltagarna inom erfarenhetsområdet.

Vagn för märkesvaror
Detta är området där produkter som produceras för TCDD-butiken kommer att ställas ut och säljas.

Eastern Express specialutställning
"Right That Moment" är det område där fotografierna från deltagarna i Eastern Express Photography Contest kommer att visas.

Järnvägsmuseum
Det finns gamla tåg, lok etc. tillhörande TCDD på de oanvända skenorna vid Sirkeci Station. Det är området där fordonen kommer att ställas ut i form av ett museum.

Historisk klädutställning
Det är området där uniformer designade från förr till nu för TCDD-personal kommer att visas.

Turkish Railway Summit Introduktionsfilm


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser