Transparent hyttansökan om servicefordon i Ankara

Transparent kabinansökan expanderar i Ankara
Transparent kabinansökan expanderar i Ankara

Ankara Metropolitan kommuns kamp mot koronavirusepidemin fortsätter att öka. Handelsmän inom transportsektorn visar stort intresse för den fria transparenta hyttansökan som initierats av Ankara Metropolitan Municipality, efter beslutet från Ankara Governorship Provincial General Hygiene Committee att tillämpa skyddshytter i kollektivtrafikfordon och taxibilar. Efter Ankara servicekammare är en gratis transparent hytt fäst vid C-servicebilar anslutna till Ankara handelskammare.


Med ankara Metropolitan kommun borgmästare Mansur Yavaş ökar gradvis intresset för den fria transparenta kabinapplikationen, som inleddes för att skydda hantverkarnas och medborgarnas hälsa.

Den transparenta kabinapplikationen, som initierades i taxibilar, minibussar och privata offentliga bussar som trafikerar hela staden, implementerades också gratis i C-skyltbilar.

KABINET TRANSPARENT TILL SERVICEFORDON ANVÄNDA AV STUDENTER OCH MEDARBETARE

En genomskinlig hytt är fäst vid C-skyltbilar kopplade till Ankara handelskammare efter Ankara servicekammare.

Mustafa Koç, chef för Metropolitan kommuns polisavdelning, sade att en transparent stuga kommer att installeras på 2 servicebilar i det första steget, och sade att de stugor som produceras i verkstaden i Etlik Old Garage kommer att tillämpas på de servicebilar som begär.

Påpekade att de hantverkare som tjänar inom transportsektorn visade stort intresse för praxis, vilket är viktigt för både förarens och medborgarnas hälsa, gav Koç följande information:

”På grund av det faktum att Provincial General Hygiene Board kräver förarskyddshytter i kollektivtrafikfordon har vi gjort dessa genomskinliga hytter för alla taxibilar, minibussar, privata offentliga bussar, privata transportfordon och EGO-bussar efter vår kära president Mansur Yavaş. Vi håller på att slutföra monteringen av 500 3 fordon anslutna till Ankara servicekammare. Vi fick tusen förfrågningar från XNUMX tusen fordon anslutna till Ankara handelskammare. Vi började också bygga dem. Mansur Yavaş kommun är på plats med hela sitt team för att skydda vårt folk, Ankara-invånare mot koronavirus. Som Metropolitan kommun försöker vi göra vår del så att våra elever kan gå säkert i skolan och våra medborgare kan gå säkert till jobbet. "

TACK FRÅN ATO TILL YAVAŞ

Ankara handelskammare 52: e kommitténs servicebilar och ledamöter i leasingrådet för urbana flottor Ünsal Akkuş betonade att president Yavas stöd är viktigt för dem och sa: ”I 7-7,5 månader har våra tjänarvänner den sektor som drabbats. "Vi vill tacka vår borgmästare i Metropolitan Mansur Yavaş och hans team för att använda dessa genomskinliga hytter på våra fordon, med tanke på hälsan hos både förare, studenter och våra medborgare som går till jobbet."

Det planeras att slutföra arbetena för installation av en transparent hytt på servicebilarna på en vecka i linje med efterfrågan.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar