Inrikesbil tOGGer batteriet som ska produceras i Turkiet

Inrikesbil tOGGer batteriet som ska produceras i Turkiet
Inrikesbil tOGGer batteriet som ska produceras i Turkiet

TOGG valde Farasis, en av världens ledande Li-Ion-batteritillverkare, som affärspartner för batteripaketet som ska användas i sitt produktsortiment. Enligt avtalet kommer tOGGer-batterimoduler och -paket att produceras i Turkiet. De två företagen, energilagringslösningar för Turkiet och de omgivande länderna inom ramen för en omfattande avsiktsförklaring, förutom att leverera battericeller, kommer att utöka sitt samarbete genom att tillhandahålla ett joint venture-företag under taket.


TOGG valde Farasis, en av världens ledande Li-Ion-batteritillverkare, som sin affärspartner för batteriet, som är en av de mest grundläggande komponenterna i det produktutbud för elfordon det utvecklar. IT Valley i nästa TOGG-styrelseledamot deltog också genom att underteckna de omfattande avsikterna i ett uttalande efter att brevet utvecklades med Farasis batterimodul och paketproduktion i Turkiet, energilagringslösningar för Turkiet och omgivande länder kommer att presentera ett joint venture-företag under taket kommer också att välja ett strategiskt partnerskap Det uppgavs att det utvärderades noggrant.

TOGGs ordförande Rifat Hisarcıklıoğlu sa efter signaturen: ”Det joint venture-bolag som ska bildas med Farasis kommer också att vara ett initiativ för att öka effektiviteten i vårt lands energisystem, minska vårt lands beroende av utländsk energi och påskynda vår utveckling av ett rent och effektivt energisystem. På detta sätt kommer TOGGs mobilitetsekosystem att bli en viktig regional aktör som utvecklar teknik och skapar allvarliga ekonomiska värden ”.

TOGGs VD Gürcan Karakaş sa i ett uttalande angående avtalet, ”Sedan 2018 har vi utvärderat mer än 30 globala batterileverantörer, inklusive möjliga inhemska samarbeten, inom ramen för informationsavtal (NDA), varav de bäst uppfyller våra tekniska, kommersiella och strategiska kriterier. "Farasis-batteriet, en av världens ledande tillverkare av Li-Ion-batterier, har valts som vår affärspartner."

Karakaş fortsatte sina ord enligt följande: ”Det är mycket viktigt att Li-Ion-batteriteknik, som anses vara en av de viktigaste och grundläggande teknikerna för elektriska fordon idag, kommer till vårt land med en viktig aktör som Farasis. Vi har redan från början uttryckt att TOGG också kommer att utlösa den tekniska omvandlingen i vårt land samtidigt som de utvecklar sina elektriska fordon utan utsläpp. Detta samarbete kommer att gå utöver produktionen av elfordonsbatterier, vårt land kommer att utveckla batteriets FoU-kompetenser, elfordonsprojekt från biltillverkare kommer att utlösa transitering till Turkiet, Farasis sortiment av produkter visade sig öka energilagringsverksamheten med icke-fordons energilagringsprodukter och joint venture-företag i dess Med varumärket det kommer att utvecklas kommer det att producera ett mycket viktigt nytt ekonomiskt värde som den exklusiva representanten för Farasis i den region som den ansvarar för ”.

"TOGG är ett banbrytande initiativ för elektriska fordon"

Avtalsavtalsceremonin som deltog i Farasis medgrundare och VD för online dr.y Wang påpekade att ett av de viktigaste fordonsländerna i regionerna i Turkiet "för att utveckla elfordon som använder den avancerade bilackumuleringen i Turkiet och arbeta med vägen som går TOGG för att producera att gå med har varit ett av de naturliga steg vi har tagit i linje med våra grundläggande strategier. TOGG vid rätt tidpunkt, rätt plats, gör rätt jobb, för att stödja de ambitiösa tillväxtplanerna för vårt banbrytande företag inom batteriet vi elektrifierar för nästa stora såg vi marknaden på ett mer idealiskt läge från Turkiet, tOGGer än en ideal partner düşünemezdik.gerek Turkiet ' Vi undertecknade denna avsiktsförklaring för att möta de behov som kommer att uppstå och kraven från regionen. "Vi är glada att detta samarbete, som började med leverans av batterier, kommer att bli ett långsiktigt partnerskap."

Chef för Farasis Europe Organisation, Sebastian Wolf, som personligen deltog i signeringsceremonin i Informatics Valley och genomförde samarbetsverksamheten från början, sade: ”Från början såg vi att båda företagen delade samma entusiasm för att elektrifiera framtiden för individuell rörlighet. bör vi förvänta oss i Turkiet liksom en icke-fordonsmarknad för fordons Li-ion-batteri efterfrågan på en betydande ökning av förekomsten. Därför är vi mycket glada över att samarbeta med TOGG för att etablera det första tillverkningsföretaget för elbatterier i regionen, säger han.

Cell FoU kommer också att göras

I det gemensamma uttalandet från TOGG och Farasis efter signeringsceremonin, ”Enligt joint venture-bolagets avsiktsbrev, som inkluderar de allmänna principerna för det strategiska partnerskapet som undertecknades vid TOGGs ledningscenter i Informatics Valley, kommer joint venture-företagets omfattande affärsplan att skapas fram till slutet av 2020 och detta är den rättsliga grunden för partnerskapet. kommer att beskrivas under perioden. I linje med dessa studier syftar det till att bilda ett joint venture-bolag lagligt i början av 2021, efter den slutliga utvärderingen av styrelsen för de två företagen.

TOGG och Farasis etableras mellan det riktade joint venture-bolaget som kom nativism en av frågorna med tanke på parternas betydelse i affärsplanen är markerad, affärsplan inom battericellerna i utveckling och produktion av detaljfrågor ska utvärderas i Turkiet, särskilt på lång sikt kommer kompetens att utvecklas inom cellkemi både Det betonades att det kommer att ge ett stort bidrag till sidan.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser