TransportationPark skriver TMM med bussar för att öka medvetenheten

TransportationPark skriver TMM med bussar för att öka medvetenheten
TransportationPark skriver TMM med bussar för att öka medvetenheten

Medan studierna mot Coronavirus (Covid-19) -epidemin, som har påverkat hela världen, genomför Kocaeli Metropolitan Municipality medvetenhetsstudier för reglerna för rengöring, mask och avstånd som kan förhindra epidemin. I detta sammanhang skrev TransportationPark, ett dotterbolag till Metropolitan Municipality, TMM med bussar för att öka medvetenheten.

Flygperspektiv


Medan arbetet mot coronavirus (Covid-19) fortsätter fortsätter Kocaeli Metropolitan Municipality att arbeta för att öka allmänhetens medvetenhet om medborgarna. Kocaeli Metropolitan kommun borgmästare Assoc. Dr. Är det TMM initierat av Tahir Büyükakın? Stöd kom från TransportationPark för medvetenhetsstudien (rengöring, mask, avstånd). TransportPark Sahilyolu skrev TMM genom att stapla 10 bussar sida vid sida i bussgaraget. TMM-koreografin skriven av bussar betraktades från himlen.

Avstånd rengöringsmask

TMM, som också är allmänt presenterad i den nationella pressen av borgmästare Büyükakın, som betonar rengöringsmask och avstånd vid varje tillfälle. Detta var första gången som slogan gjordes på detta sätt. TMM (rengöring, mask och avstånd), som är en viktig slogan i namnet på hälsosamt liv och resor, gillades också av medborgarna. Det är också av stor betydelse för folkhälsan att tonvikten på hur viktig masken, avståndet och renheten är i våra liv, särskilt i denna process, betonas vid varje tillfälle.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser