Sista minuten: Bekir Coskun förlorar sitt liv

Bekir Coskun
Bekir Coskun

Man fick veta att den 75-åriga journalisten Bekir Coşkun, som behandlades för lungcancer på sjukhuset, dog omkring klockan 20.30 idag.


Bekir Coşkun, som föddes 1945 av en tjänstemansfader i Şanlıurfa, tog examen från Higher School of Journalism i Ankara. Han började skriva kolumnen med titeln Tenth Village i Sabah Newspaper 1974. Coşkun, som uppträdde i Hürriyet Newspaper 1987, överfördes till Habertürk 1993. Coşkun, som kom överens med tidningen Cumhuriyet 2009, den 2010 mars 14 SözcüHan skrev sin första artikel i.

Bekir Coşkun, som avbröt sina artiklar på grund av cancerbehandling i oktober 2017, sedan dess, så länge hans hälsa tillåter Sözcü Bekir Coşkun, känd för sin kärlek till naturen och djuren, träffade sina läsare för sista gången den 4 oktober, Världsdjursrättens dag.
Källa Yeniçağ: Vem är Bekir Coşkun


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser