Bağcılar och Ümraniye regionala arbetsförmedlingar öppnade

Bağcılar och Ümraniye regionala arbetsförmedlingar öppnade
Bağcılar och Ümraniye regionala arbetsförmedlingar öppnade

IMM öppnade den sjätte av ”Regionala arbetsförmedlingar” i Bağcılar och den sjunde i Ümraniye. İmamoğlu, som insåg öppningen i Bağcılar med 6 arbetare som fick anställning genom kontor och 7 arbetsgivarrepresentanter som rekryterade anställda på detta sätt, betonade att deras mål var att "införa hopp" hos hopplösa unga människor. Imamoğlu betonade att de har implementerat en ovanlig modell och sa: ”Vi vill ge ett konkret exempel på hur man kan möta medborgare med en jämlik förståelse utan favorisering och favorisering, och vi gör detta. Det är därför vi alltid berättar för våra medborgare; "Ge aldrig upp". Vi kommer att övervinna dessa svåra dagar helt och hållet; "Vi kommer att övervinna det tillsammans, vi kommer att övervinna det med en känsla av mobilisering."


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) öppnade det sjätte regionala sysselsättningskontoret i Bağcılar och det sjunde i Ümraniye. İmamoğlu deltog i invigningen av Bağcılar Regional Employment Office, som öppnades samtidigt med Ümraniye och ligger inom Ebu Bekirs kulturcenter. İSPER A.Ş. İmamoğlu, som fick information om studierna från General Manager Ayşe Banu Saraçlar, träffade de anställda på kontoret där han gjorde undersökningar. Vid ett tal före öppnandet betonade İmamoğlu att varje öppning av Arbetsförmedlingen gjorde honom mycket glad. Att säga ”Eftersom jag verkar se den framgång vi kommer att uppnå där, kommer vi att göra människor, familjer och ungdomar glada”, betonade İmamoğlu att deras mål är att nå 6 kontor i slutet av året.

KONTORET I BAGCILAR öppnade där 3 distrikt kombinerades

Han påpekade att arbetsförmedlingarna försöker skapa en modell för att tillgodose arbetskraftens behov med rätt identitet, sade İmamoğlu: ”Centrum som gör det möjligt för våra ungdomar eller medborgare som behöver ett jobb att få en bra yrkesutbildning och njuta av stoltheten över att kunna få det jobb de förtjänar bildas. När vi säger "Vi kommer att hitta jobb för 200 tusen personer" försöker vi förklara en ovanlig modell. Vi skapar den mest moderna, mest civiliserade och rättvisa metoden för att dra nytta av den arbetskraft vi förtjänar i de regionala arbetsförmedlingarna ”. Genom att dela informationen om att kontoret i Bağcılar grundades vid en strategisk punkt nära distrikten Esenler och Göngören sa İmamoğlu: ”Våra vänner har skapat ett centrum här som kommer att tilltala en befolkning på mer än 1,5 miljoner människor. Det räcker inte att placera vårt kontor här, att placera ett annat kontor i ett livligt distrikt som Ümraniye. Vi kommer att tillkännage och introducera dessa kontor, och våra kollegor här kommer också att erbjuda en mycket värdefull service av hög kvalitet ”.

"DET ÄR DET LANDS REGERING SOM LÖSAR LÖNSPROBLEMET I ETT LAND"

Påpekade att vi har haft besvärliga tider som land och betonade İmamoğlu att problemen med pandemiprocessen växte ännu mer. "I detta avseende är vi förstås inte här, strävan efter att skapa ett mirakel", sade İmamoğlu, "Vi är inte ute med denna ekonomiska data för att lösa sysselsättningsproblem i Turkiet eller Istanbul. Det är regeringen i det landet som kommer att lösa ett lands ekonomi, sysselsättning och arbetslöshet. Det är regeringen som är ansvarig, och det är regeringen som kommer att lösa det; framgång också. Låt oss betona detta tydligt ”sa han. Imamoğlu sa att deras mål är att "införa hopp" hos hopplösa unga människor, "Vi vill ge ett konkret exempel på hur vi kan möta medborgare med en jämlik förståelse utan favorisering och favorisering, och vi gör detta. Det är därför vi alltid berättar för våra medborgare; "Ge aldrig upp". Vi kommer att övervinna dessa svåra dagar tillsammans; Vi kommer att övervinna det tillsammans, vi kommer att överträffa det med en känsla av mobilisering ”.

"ISMEKS DELAR I PROCESSEN"

Han betonade att ungdomsarbetslöshet är ett av de viktigaste problemen och sade İmamoğlu: ”Våra unga människor, särskilt välutbildade ungdomar, tvekar inte att lämna landet. Detta händer inte. Vad betyder det att lämna ditt land? Det är ansvaret för oss, cheferna, att öppna ett fält för dem, att göra dem effektiva i detta land. I detta avseende avslutar vi denna förtvivlan, sade han. Genom att dela informationen om att de kommer att lägga till İSMEK i denna process förutom İSPER, sa İmamoğlu:

”Vi kommer att bidra till förvärv av yrken för våra medborgare i enlighet med dagens behov, i enlighet med dagens teknik och i dess historia. När vi gör alla dessa är det en atmosfär som på ett rättvist och rättvist sätt kan dra nytta av alla paradisernas hemland, detta vackra land, Istanbul, som är den vackraste staden i världen. Vi lovar våra människor med sådana centra och utbildningsinstitutioner. Vår uppskattade General Manager gav ett antal jobb som gick mot 8000 strax innan. I den meningen vill jag att detta antal ska öka snabbt och förhandlingarna ska fortsätta effektivt. Vi hade arbetsgivarrepresentanter som följde oss vid öppnandet av detta kontor. Det är just vår stolthet att se tillfredsställelsen hos våra arbetsgivarrepresentanter och till och med se att vår unga anställd, som vi hjälper till att hitta ett jobb där, gör sina jobb effektivt. I den meningen är det mycket viktigt för oss att öka antalet, särskilt för att skapa jobbmöjligheter i alla yrken. "

"GRUNDPRINCIP; MERIT"

Imamoğlu betonade att hans grundläggande principer är meriterade: ”Vi säger; alla som förtjänar att få det värde de förtjänar, få sitt jobb i den position och rang de förtjänar. Därför lägger vi vikt vid meriter och vi motsätter oss favorisering. Om du upprätthåller en rättvisakänsla i ett samhälle och värnar dess förhoppningar, har du en chans att uppnå vad som helst i samhället. Vi vet; I var och en av våra familjer är barn lika när de föds. Därför är det vårt ansvar att forma vårt lands framtid och att utbilda goda sinnen, goda forskare, tekniska människor till förnuft och vetenskap, lärare, arbetare, mästare, experter i alla ämnen. Och jag hoppas det När vi har slutfört alla 12 kommer vi åt otroliga data och siffror tillsammans. Och kanske kommer vi att omfamna våra vänner och medborgare som stolt får jobbmöjligheter som inte kan passa i stora stora miljöer. Jag önskar kontinuiteten i denna vackra tjänst. "

ÖPPET KONTOR MED FÖRETAGSHITTARE OCH ARBETSGIVARE

Efter anförandena öppnades regionala arbetsförmedlingskontor i Bağcılar och Ümraniye. İmamoğlu klippte öppningsbandet tillsammans med 3 arbetare som söker arbete genom kontor och 3 arbetsgivarrepresentanter som rekryterar anställda på detta sätt. IMM öppnade tidigare arbetskontor i Küçükçekmece, Şişli, Kartal, Sancaktepe och Büyükçekmece.sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar