Özlem Süer introducerade vår-sommaren 2021-kollektion på Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Özlem Süer introducerade vår-sommaren 2021-kollektion på Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul
Özlem Süer introducerade vår-sommaren 2021-kollektion på Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul

Özlem Süer, en av pionjärerna inom turkisk design, introducerade vår-sommaren 2021-kollektionen "Triyanda" för modevärlden med en online-modeshow som hölls den 15 oktober som en del av 14: e Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul i år.


12 designers deltog i det 16: e MBFWI som anordnades mellan 15-31 oktober i år. Özlem Süers 30-årsjubileum, som valdes som Mercedes-Benz Presents Designer för sitt 30: e år i branschen, ingick också i evenemanget.

Özlem Süer har fått äran att vara designern av Mercedes-Benz Presents på sitt 30: e år och har varit en av de inspirerande källorna som skapar värde för vår Mercedes Benz 30-åriga digitala prestanda med sin designkraft och teknik. Vi ser effekterna av våra visuella effekter, når alla former med känslan av rytm i samlingen, på ett holistiskt sätt ”.

TRIANDA

I sin samling med namnet Triyanda behandlar Özlem Süer den nya kvinnans självsökande resa i den nya världen och ett experimentellt synsätt antas i hela samlingen; Kontrastförhållandena mellan stilar, texturer och former anges från den post-pandemiska världens strävan att positionera sig inom kontraster.

Kontrasten mellan jacquard, brokad, sidentafta, silkeorganza, matt och blank symboliserar förhållandet mellan historien och det nya moderna. Designern tolkar olika tyger med färger som svart, vit, grå, guld och koppar.

Presentationen av samlingen, som sköts på kultur- och konstcentret Tophane-i Amire som en del av MBFWI och hölls online, presenterade en visuell fest för publiken tillsammans med magnifika bilder.

Mercedes-Benz Fashion Week i Istanbul (MBFW) 15. Turkiets säsongs Promotion Group (TTG) genomfördes med stöd.

Den här bildspelet kräver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser