Nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure i Turkiet

Nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure i Turkiet
Nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure i Turkiet

Borusan Otomotivs distributör i Turkiet där BMW Motorrad nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure-modeller njuter av vägen.


Den nya BMW R 40 GS och R 40 GS Adventure, som också introduceras i versionerna '1250 Years GS Edition ', som tillverkas speciellt för 1250-årsjubileet för GS-familjen, intog sin plats hos auktoriserade Borusan Automotive-återförsäljare med priser från 269.310 TL och 293.185 TL.

På väg med sin inspirerande prestanda, imponerande utbud av utrustning och unik körupplevelse bjuder nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure äventyrsentusiaster att utforska okända världar. Nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure, med sina kraftfulla boxermotorer, rik utrustning och tillval, möter entusiasterna hos auktoriserade Borusan Automotive-återförsäljare med priser från 269.310 TL och 293.185 TL. Dessutom är versionerna '40 Years GS Edition 'som erbjuds exklusivt till 40-årsdagen av GS-serien bland paketalternativen för nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure.

Boxermotor som erbjuder överlägsen prestanda

Den 1250-cylindriga boxermotorn i nya BMW R 1250 GS och R 7500 GS Adventure erbjuder överlägsen prestanda, 136 hk vid 6250 rpm och ett maximalt vridmoment på 143 Nm vid 2 rpm, helt i överensstämmelse med Euro 5-utsläppsnormer. . Den luft- och vattenkylda motorn med ett kompressionsförhållande på 12.5: 1 utför värmeavledning genom två radiatorer till vänster och höger om motorcykelns framsida, samtidigt som den uppmärksammas med BMW: s exklusiva ShiftCam-teknik.

Växellådan på nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure är placerad integrerad i motorhusen, medan cykelns viktbalans och vridmotstånd förbättras genom att använda mycket färre skruvanslutningar för att spara utrymme och vikt.

Ny generation dynamisk ESA

Med den nya generationen Dynamic ESA erbjuder nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure en mer balanserad och säker körkaraktär. Tillsammans med Dynamic ESA-teknik erbjuder stötdämparen och fjäderna högsta dragkraft och komfort till sina förare på alla typer av mark, även i vågrätt läge. Med den omfattande informationen som samlats in av signalerna från den nya 6-axliga sensorboxen är motorcyklar anpassade exakt till körförhållandena. Medan körförhållanden som kompression, acceleration och retardation också registreras av dessa sensorer används inkommande data för att justera dämpningskrafterna på den främre upphängningen. Tack vare Dynamic ESA har förare optimal fjädringskomfort och en mycket stabil hanteringsmöjlighet även i lutande läge.

Nytt '' Eco '' körläge för ekonomisk körning

Nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure erbjuder tre körlägen med namnet '' Rain '', '' Road '' och '' Eco '' beroende på väg- och köregenskaper. I kombination med den innovativa BMW ShiftCam-teknologin skapar Eco-läget möjligheten att nå maximal räckvidd med fullt bränsle. Förare som är utformade så att de kan göra justeringar mer känsliga för motorcykeln '' Dynamic '', '' Dynamic Pro '', '' Enduro '' och '' Enduro Pro '' körläge finns som standard på alla motorcyklar som säljs i Turkiet. Funktionen Dynamic Traction Control ingår också som standard, vilket garanterar bästa möjliga grepp och körsäkerhet.

Ny integrerad ABS Pro för bättre bromsprestanda

BMW Motorrad erbjuder integrerat ABS-system som standard på nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure, som är en ännu mer avancerad version av ABS Pro-systemet. Integral ABS Pro erbjuder större säkerhet vid bromsning i sluttningar och använder handbromshandtaget för att aktivera de främre och bakre bromsarna samtidigt. Dessutom, tack vare mjukvaran i det nya systemet, har användarna mer avancerad bromsstabilitet och säker körning.

Senaste generationens teknik

BMW Motorrad, som är en pionjär inom säkerhet som i många frågor i motorcykelvärlden, har LED-strålkastare som standard i de nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure-modellerna. LED-strålkastarna har en bredare och tydligare bild och har även ett valfritt adaptivt alternativ. Adaptiva LED-strålkastare fungerar enligt böjningsvinkeln och erbjuder en mycket säkrare körmöjlighet för förare.

Med den nya strålkastargruppen kan användarna valfritt ha funktionerna "Good bye" och "Follow Me Home" i nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure. De nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure har ett mycket ljusare ljus med sin LED-signalgrupp och lyckas lätt märkas under alla väder och väder. Den valfria hårdvarulampan tillåter instrumenten att lysa permanent i ett nedtonat ljus, samtidigt som strålkastaren ger en bred belysning och gör motorcykeln mer synlig i mörkret. En annan funktion som erbjuds som standard med förarmarknaden i Turkiet och uppvärmningssystemet för passagerarsäten tillhandahålls även under de kallaste dagarna i maximal komfort.

Nya färgalternativ

Nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure betonar deras överlägsna förmågor ännu bättre med sina TripleBlack och Rallye-färger. I versionerna "40 Years GS Edition" gör den svarta och gula färgkombinationen, som hänvisar till den legendariska R 100 GS-modellen, nya BMW R 1250 GS och R 1250 GS Adventure ännu mer iögonfallande.

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser