Ministeriets godkännande för Izmirdeniz-projektet

Ministeriets godkännande mottaget för Izmirdeniz-projektet
Ministeriets godkännande mottaget för Izmirdeniz-projektet

Efter omorganisationen av planerna för den fjärde regionen Üçkuyular-Konak-sektionen, som avbröts av domstolen i İzmirdeniz-projektet, som är İzmir Metropolitan kommuns arbete för att sammanföra viken och staden, godkändes det av ministeriet för miljö och urbanisering.


I den godkända planen uppgavs att reglerna om İnciraltı Marina Junction och spårvagnsvägen överfördes till zonplaneringen, tekniska infrastrukturområden var fast beslutna att betjäna avloppsvatteninfrastrukturen i staden och de frågor som anges i domstolsbesluten uppfylldes.

I den nuvarande zonplaneringen ingick İnciraltı Marina Junction som en gångtunnel. Men; Inom ramen för projektändringen som gjorts av İzmir Metropolitan Municipality Transportation Department omorganiserades Marina Junction som ett brokorsningsarrangemang. De nya arrangemangen i İnciraltı Marina Intersection-projektet och de ändringar som gjordes i Konak-spårvagnsvägen i denna riktning överfördes till områdesplanen.

I planändringen; De nya arrangemangen i İnciraltı Marina Junction-projektet och de ändringar som gjorts i Konak-spårvagnsvägen i denna riktning överfördes till områdesplanen. Också; Det uppgavs att de tekniska infrastrukturområdena och transformatorområdena bestämdes i parkområdet som ligger öster om Air Force Command Air Training Command, och spårvagnshållplatser som inte ingick i grundplanen för förändring bestämdes, och bristen på demonstration angående spårvagnshållplatser och tunnelbeslut slutfördes enligt domstolens beslut. (Aycan KARADAĞ / Birgün)


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar