Kayacık Logistics Center öppnas idag

Kayacık Logistics Center öppnas idag
Kayacık Logistics Center öppnas idag

Konya Kayacık Logistics Center invigs idag med president Recep Tayyip Erdogans deltagande.


Kayacık Logistics Center kommer att öka sin andel i Turkiets internationella transportkorridor och kommer att bli en viktig överföringsplats. Kayacık Logistics Center kommer att ha en årlig transportkapacitet på 1,7 miljoner ton och kommer att tillhandahålla 1 miljon kvadratmeter logistikområde. I mitten finns ett containerlagerområde, lastbilsparkeringsområde, tullområde, bränsleöverföringsstation, lastnings- och lossningsområden, 450 kilometer lång järnvägsförbindelse, underhållsverkstäder, lager, service- och socialanläggningar i ett konkret område på 30 tusen kvadratmeter. För första gången bland logistikcentra etablerades en anläggning för bränslepåfyllning, lossning och lagring i Kayacık Logistics Center på ett område på 50 tusen kvadratmeter.

Alla centra kommer att upprättas när logistikbasen för tjänster till Turkiets turkiska logistiksektor kommer att ha en ytterligare årlig kapacitet på 12,8 miljoner kvadratmeter logistikutrymme och cirka 35,6 miljoner ton.

Turkiet Railway Logistics Centers Map


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser