Jeep Compass 4x i Turkiet

Jeep Compass 4x i Turkiet
Jeep Compass 4x i Turkiet

Vår viktigaste spelare under det sista kvartalet på grund av kompassen, Jeep-märket som realiserades i Turkiet genom att underteckna de bästa försäljningsnumren, vi vill slå vårt eget rekord "i beskrivningen som hittades


Jeep Brand Director Özgür Süslü betonade att de är det premiumvarumärke som ökade sin försäljning mest under årets första nio månader. Förutom den starka bilden av Jeep-märket har våra produkters framgång och den höga servicekvaliteten i vårt försäljnings- och servicenätverk varit effektiva bakom vår framgång. Vi ökade vårt försäljningsmål, som vi satte som 9 tusen enheter i början av året, till 2020 tusen enheter. Vår viktigaste spelare under det sista kvartalet på grund av inverkan av kompassen, Jeep-märket som realiserades i Turkiet genom att underteckna de bästa försäljningsnumren, vill vi slå vårt eget rekord, säger han. Süslü påminner om att det finns många modeller i varumärkets framtida produktplan; Han uppgav att de tar fasta steg mot att bli det fjärde varumärket som översteg deras försäljningsmål på 9 tusen enheter på premiummarknaden med ett produktsortiment som endast bestod av stadsjeepar 164.

Özgür Süslü nämnde också i sitt tal att Jeep är det ledande varumärket för FCA inom elektrifiering. Tillägget att Compass 4xe symboliserar en ny teknik och samtidigt omvandlingen av varumärket, sa Süslü: ”Compass 4xe erbjuder möjligheten att köra elektrisk i staden och 4X4 på långväga hybridterräng. Kompass 4xe, en ekonomisk, miljövänlig och prestanda-SUV med utsläpp utan utsläpp, ger en uppladdningsbar hybrid kraftöverföringslösning genom att ta de legendariska off-road färdigheterna som utgör DNA från varumärket Jeep ytterligare. "Vi kommer att fortsätta vår hybridattack, som startade med Jeep Compass 4Xe, som vi lanserade den här månaden, med modeller som kommer att läggas till i vårt produktsortiment de närmaste åren," sa han. Süslü sa att de gradvis har inrättat laddningsenheter vid alla försäljnings- och servicepunkter från och med detta år och avslutade sina ord med att de fortsätter att arbeta för att ge Jeep-kunder den bästa servicen.

Grön hybridmotor

Kompass 1.3xe med 180 liters motor och 4 hk sexväxlad automatisk växellåda; Med en 60 hk elmotor placerad på baksidan når den en total effekt på 240 hk. Compass 4xe kan också erbjuda helt elektrisk körning tack vare sitt 60 kWh batteri, parat med en 11.4 hk elektromotor på bakaxeln. 400 Volt litiumjon kobolt-nickel mangan / grafitbatteri är placerat under andra sätesraden för att skydda det från yttre faktorer. Batteriet, som placeras i ett speciellt skyddshus, stöds av en värme- och kylkrets för bästa prestanda. Den nya Jeep Compass 4xe erbjuder en idealisk struktur för daglig stadsbruk med sitt 50 km körområde i helelektriskt körläge. Compass 4xe erbjuder överlägsen bränsleeffektivitet och ger cirka 2,1 ton / 100 km förbrukning i hybridläge och visar sin miljömedvetenhet med mindre än 50 g / km CO2-utsläpp.

Det höga vridmomentvärdet som produceras av den elektriska drivlinan och förmågan att justera den extremt exakt ger överlägsen fyrhjulsdrift i alla terrängförhållanden. Bensinmotorn producerar 270 Nm vridmoment, medan den elektriska motorn levererar 263 Nm vridmoment. Elmotorn bidrar inte bara till dragkraften utan omvandlar också den energi som genereras under bromsningen till elektrisk energi. Genom att slutföra 0-100 km / h acceleration på 7.5 sekunder når fordonet en maximal hastighet på 200 km / h i hybridläge och 130 km / h vid full elektrisk körning. För bilens batteri, som kan laddas under körning eller parkering, erbjuds också olika lösningar som easyWallbox eller mer avancerade Connected.

Rik inredningsutrustning

Den nya hybrid Compass 4xe har LED-strålkastare och Bi-Xenon-strålkastare som standard, medan det finns ett rikt färgutbud. Tre specialfärger erbjuds som Vit, Isgrå, Granitgrå, Jetsetblå, Skuggblå, Italienskblå, Colorado-röd, Stinggrå, Kolsvart, tre lager av Elfenben, Italienblå och Techno Green. Den mycket speciella utrustningen i Jeep 4xe Compass gör fordonet till den mest tekniska Jeep-modellen som någonsin producerats. 7-tums TFT-färgskärm och 8.4-tums pekskärm Uconnect NAV, Apple CarPlay, berikar hytten. Användare kan också komma åt specifik information för elektrisk körning på pekskärmen på 8.4 ”. En ny sexväxlad växellåda för automatisk växellåda i sittbrunnen och Selec-Terrain Surface-urvalssystemet, uppdaterad med eAWD-lägen, ökar körglädjen. Användare alltså; Med sitt 4WD-lås, 4WD Low, Hill Descent Assist System kan det anpassa lägena Auto, Sport, Snow, Sand / Mud och Rock till körförhållandena, vilket är lämpligt för olika grunder, vilket ger mer exakt gas- och styrsvar. Svarta ramar dekorerar ventilationsgaller, högtalare och mittkonsol i S-trimversionen, medan röda ramar spelar in i Trailhawk-versionen. Jeep Compass 4xe ger också 428 liter bagagekapacitet.

Enastående säkerhetsfunktioner och körlägen

4xes uppladdningsbara hybridelektriska teknik, där omfattande test- och utvecklingslösningar tillämpas för att säkerställa maximal kvalitet, säkerhet och komfort, förbättrar Jeeps köregenskaper ytterligare. Inte bara Auto, Sport, Snow, Sand / Mud och Rock visar överlägsen prestanda under svåra förhållanden, men modellerna erbjuder också överlägsen körglädje i daglig stadsbruk. Tack vare sin uppladdningsbara hybridteknik ger New 4xe Compass de bästa prestanda och kördynamik till sina användare i detta sammanhang. 4xe; Kollisionsvarningssystem och Lane Warning System Plus träffade vägarna med de mest avancerade ADAS-systemen, inklusive parkeringssensorer fram och bak. Utrustning som Blind Spot Warning System, en backkamera med dynamiska styrlinjer, automatisk parkeringshjälp och nyckelfri startstart bidrar till körsäkerheten.

Nya Jeep Compass 4xe-användare kan uppleva körning; Det kan anpassas efter körförhållandena, oavsett om det är stadsanvändning där helt elektrisk körning är perfekt eller för spännande terrängupplevelser. Kompass 4xe har tre grundläggande körlägen och vägvariationer: Hybrid, Elektrisk och E-Save. Energiåtervinningssystemet omvandlar kinetisk energi till elektrisk energi i alla körlägen. Oavsett körläge, om batteriet sjunker till lägsta laddningsnivå, växlar hybridläget. Aktiverad när fordonet startas fungerar Hybrid-läget för högsta möjliga effektivitet genom att optimera effekt och förbrukning. Förbränningsmotor och elmotor kan fungera tillsammans beroende på väg- och körförhållanden. Med batteriet nere till lägsta laddningsnivå använder systemet förbränningsmotorn för kraftöverföring. I hybridkörningsläge ökar optimeringsalgoritmen (HCP) systemeffektiviteten genom att använda elmotorn och förbränningsmotorn tillsammans enligt batteriets laddningsnivå. HCP-algoritmen justerar automatiskt vridmomentfördelningen mellan elmotorerna och förbränningsmotorn. I de fall eleffektens prestanda inte är tillräcklig aktiveras förbränningsmotorn. Köroptimeringsalgoritm i hybridläge; laddningstillstånd, effektivitetskartor för elektromotor och förbränningsmotor hanterar motorn enligt förarens prestandakrav. Elektriskt läge; Den erbjuder en helelektrisk räckvidd på 50 km utan utsläpp. Systemet växlar automatiskt till hybridläget när batteriets laddningsnivå är urladdad eller när föraren når en hastighet över 130 km / h när gaspedalen är helt nedtryckt. E-sparläget fokuserar på att spara batteriladdning eller laddning medan du kör med förbränningsmotorn.

Variationer i energiåtervinning

Energiåtervinning under bromsning; Det ger energiåtervinning genom att omvandla den kinetiska energi som genereras under retardation eller bromsning till elektrisk energi. E-Costing aktiv med överföringen i körläge; Genom att ta bort foten från gaspedalen aktiveras den istället för motorbromsen och ger energiåtervinning vid retardation. Bromsintensiteten kan aktiveras i två olika nivåer, vitt och grönt på instrumentskärmen. Med mer intensiv funktionsaktivering av föraren fungerar kalibreringen av bromsenergiåtervinningssystemet mer intensivt vid glidningstidpunkten, dvs när föraren inte trycker på gaspedalen. Systemet minskar sedan hastigheten snabbare än vanlig bromsenergiåtervinning och genererar mer el för överföring till batterisatsen.

Hybrid körupplevelse

Jeep 4xe Compass erbjuder SUV-entusiaster de mest unika körupplevelserna. Efter att ha parkerat bilen i garaget kan användaren ansluta den till ett normalt hemuttag eller en praktisk easyWallbox-laddare med den medföljande kabeln. Med pekskärmen “8.4” kan föraren till exempel välja de mest kostnadseffektiva elavgifterna, ställa in laddningens starttid och batteriets laddningstid. Till exempel kan föraren förprogrammera driften av luftkonditioneringen och balansera fordonets inre temperatur innan han åker till fordonet på varma sommardagar. När användaren kommer in i fordonet ansluter smarttelefonen till Uconnect-systemet så att olika applikationer kan användas från bilens 8.4-tums pekskärm. Hela högspänningssystemet, inklusive styrmodulen och kablarna i hybridsystemet, är vattentätt eftersom det är mycket välisolerat. Kompassens Trailhawk-version kan passera genom vatten upp till 50 cm.

4xes landkunskaper

Trailhawk-versionen av 4xe Compass visar de bästa terrängförmågorna i sin klass med värden som 30.4 graders inflygningsvinkel, 33.3 grader avgångsvinkel, 20.9 graders brottvinkel, 21.3 cm markfrigång. 17-tums 235 / 60R17 M + S w / Snow däck tål tuff terräng med speciellt underkörningsskydd. Jeep 4 Low-systemet introducerades i Compass 4ex-versionerna och garanterar legendariska Jeep off-road-färdigheter. Till exempel Trailhawk 240xe, en terrängversion med en total effekt på 4 hk, producerar 170% högre vridmoment jämfört med en 50 hk diesel Trailhawk-modell. Tack vare den nya 4xe-tekniken tillhandahålls inte bakaxelns dragkraft av en axel utan av en oberoende elektromotor. Detta gör det möjligt att separera de två axlarna och styra vridmomentet oberoende, mer effektivt än ett mekaniskt system. Således kan dragkraft överföras omedelbart till bakhjulen vid behov. Jeep Active Drive Low fungerar tillsammans med Jeep Selec-Terrain dragkraftsystem med upp till fem körlägen. Selec-Terrain innehåller också funktionen Hill Descent Control som stöder överlägsna terrängkunskaper. Föraren kan välja det perfekta körläget för att hantera svåra terrängförhållanden via Selec-Terrain. Auto-läget är standardläget och ger kontinuerlig greppshantering vid väg- och terrängkörning. Sportläget använder både elmotorn och förbränningsmotorn för sportig körprestanda. Snöläge, 2. I växellåda, används på väg eller i fält, på snötäckta ytor med låg vidhäftningsnivå. Sand / lera används på ytor med låga vidhäftningsnivåer som lera eller sand för att ge maximalt grepp. Rock-läget i 4xe Compass endast tillgängligt i Trailhawk-versionen kan användas när 4WD lågkörningsläge är aktivt. Systemet konfigurerar fordonet så att det ger maximalt grepp och styrning för att passera stenhinder på terrängytor med låga vidhäftningsnivåer och ger överlägsen terrängprestanda. Dessutom erbjuder Jeep Selec-Terrain-systemet möjligheten att hantera AWD-systemet (fyrhjulsdrift) genom att kombinera dessa fem körlägen med två specifika terränglägen, 4WD Lock och 4WD Low. 4WD-lås aktiverar AWD-systemet stadigt upp till 15 km / h. Det håller den bakre elmotorn konstant aktiv för att ge överlägsen fyrhjulsdrift vid låga hastigheter med en konstant vridmomentfördelning mellan de två axlarna. Vid hastigheter över 15 km / h blir AWD valfritt. Fullständig funktionalitet för 4xe-fyrhjulsdriften tillhandahålls av "Powerlooping" -funktionen när batteriladdningsnivån är låg. Detta gör att den främre elektromotorn, som är mekaniskt kopplad till förbränningsmotorn, kontinuerligt genererar högspänningsström för att driva den bakre elmotorn. Sålunda ger elektromotorn maximal dragning oavsett batteriets laddningstillstånd.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser