Istanbul Metropolitan Municipality för att skaffa 6 assistentinspektörer

Istanbul Metropolitan Municipality för att skaffa 6 assistentinspektörer
Istanbul Metropolitan Municipality för att skaffa 6 assistentinspektörer

IMM kommer att få 657 assistentinspektörer som anställs i enlighet med tjänstemannalagen nr 6. Kandidater; De kommer att väljas genom en skriftlig och muntlig tentamen som ska hållas efter KPSS-poängrankningen. Den skriftliga tentamen, där ansökningar påbörjas mottas via e-Devlet, kommer att hållas den 30 oktober och den muntliga tentamen hålls den 16 november.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) kommer att få 6 assistentinspektörer med en skriftlig och muntlig tentamen som ska hållas efter KPSS-poängrankningen. Kandidater med lägsta poäng på 2019 (åttio) och högre i Public Personnel Selection Examination (KPSS) Group A KPSS P2020 poängtyp under 48 och 80 måste också uppfylla de allmänna och speciella kraven som anges i bilagan för att gå in i tentorna.

För att rekrytera 6 assistentinspektörer; Krav på examen från fakulteterna för juridik, statsvetenskap, ekonomi, ekonomi, ekonomi och administrativ vetenskap, som erbjuder minst 4 års grundutbildning, och ett av de universitet i Turkiet eller utomlands vars likvärdighet med dessa skolor accepteras av Higher Education Council som ska sökas. Kandidater måste också vara under 4 år från och med 01-01-2020.

ANSÖKNING OCH EXAMPROCESS STARTAD

Kandidater som vill gå tentamen mellan 9/10/2020 - 25/10/2020 https://www.turkiye.gov.tr/  De fyller i ett ansökningsformulär elektroniskt på adressen. På grund av koronavirusepidemin som påverkar världen kommer den information och de dokument som begärs från kandidaterna att tillhandahållas av institutionen via e-förvaltning.

Listan över kandidater som är berättigade till den skriftliga tentamen finns på IMM: s officiella webbplats den 27/10/2020 (https://www.ibb.gov.tr/) kommer att meddelas. Ansökningar som inte uppfyller villkoren som anges i tillkännagivandet och ansökningar via mail och e-post kommer inte att behandlas.

Kandidater som är berättigade till den skriftliga tentamen kommer att få tillgång till sina skriftliga examensdokument från och med 30/10/2020 och de muntliga examensdokumenten från 13/11/2020 på IMM: s webbplats.

Examinationen kommer att hållas i två steg, skriftlig (flervalsmetod) och muntlig. Den skriftliga delen av tentan kommer att hållas på måndagen kl. 2 den 11/2020/10.00 på Yenikapis aktivitetsområde. Namnen på de kandidater som lyckades med den skriftliga tentamen och var berättigade till den muntliga tentamen var igen den 5/11/2020. www.ibb.gov.t är kommer att meddelas kl.

Den muntliga provningen för biträdande inspektörskadrer kommer att hållas måndagen den 16/11/2020, kl. 09.00 i İBB Bakırköys servicebyggnad. Namnen på kandidater som lyckas i den muntliga tentamen kommer att tillkännages den 18/11/2020 igen på den officiella webbplatsen.

För detaljerad information, klicka här ...

Klicka för ansökan ...


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser