IMM utförde kravet på striden mellan IETT-förare och kvinnliga passagerare

IMM utförde kravet på kampen mellan IETT-förare och kvinnliga passagerare
IMM utförde kravet på kampen mellan IETT-förare och kvinnliga passagerare

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), KadıköyHan gjorde ett uttalande angående påståendet att IETT-föraren bröt näsan på den kvinnliga passageraren, som han argumenterade med.


I uttalandet från IMM; ”Som IMM var det nödvändigt att göra ett uttalande om grälen mellan en kvinnlig passagerare och en bussförare tisdagen den 29 september, vilket bedrövade vår institution.

Kadıköy På plattformsområdet, tisdagen den 29 september, rapporterades en oroande kollision mellan en kvinnlig passagerare och bussföraren på bussen.

Enligt uttalanden som återspeglas på sociala medier idag; Det uppgavs att näsan på vår kvinnliga passagerare bröts av föraren under denna kamp.

Utredningen påbörjades omedelbart i ämnet.

Enligt förarens uttalanden; Den kvinnliga passageraren som inte skrev ut sitt Istanbul-kort under resan varnade av sig själv. Vår passagerare som satt i sätena precis bakom förarstationen uppgav att han skulle ge ut sitt kort.

Igen, enligt förarens beskrivning, när vi nådde det sista stoppet, steg vår kvinnliga passagerare av mittdörren och gick. Föraren gick strax efter honom och påminde passageraren att han inte skrev ut ett kort. Med chaufförens ord attackerades hon med en spark och en smäll av vår kvinnliga passagerare.

Både rapporten som föraren får genom att gå till sjukhuset efter incidenten och uttalandena från fälttjänstemännen på plattformen innehåller uttalanden som stöder föraren.

Trots dessa uttalanden från föraren och fälttjänstemännen undersöks frågan noggrant och i alla aspekter. Undersökningen kommer att avslutas efter att kamerabilderna av både fordonets interiör och plattformsområdet har undersökts.

Vi tillåter inte att någon som arbetar inom organisationen attackerar våra passagerare. Om anklagelserna från våra kvinnliga passagerare stämmer vill vi informera dig om att nödvändiga åtgärder kommer att vidtas. " det var sagt

IMM GÖR ARBEDAS KRAV

I linje med uttalandet i går och förståelse för ansvar kommer IMM att vara tisdagen den 29 september 2020. Kadıköy Efter konflikten mellan en förare och en kvinnlig passagerare gav han en ny information om IETT-plattformar.

”I gårdagens uttalande uppgav vi att händelsen undersöktes i alla aspekter. Inom denna ram utförde relevanta enheter och chefer ett snabbt och noggrant arbete. Enligt den första erhållna informationen; Det bestämdes att buss A-föraren varnade den kvinnliga passageraren som inte skrev ut sitt Istanbul-kort när han gick på bussen. När det kom till det sista stoppet sågs det att föraren följde den kvinnliga passageraren som kom ut från bussens mittdörr och varnade honom i plattformsområdet och det var en slagsmål.

Som ett resultat av pågående utredning togs kamerainspelningar av brottsplatsen. De erhållna bilderna undersöktes omedelbart. I bilderna; det observerades att föraren grep den kvinnliga passageraren, som gick med ryggen vänd, i axeln, och sedan svarade passageraren genom att sparka denna rörelse.

På institutionens vägnar tycker vi att det är oacceptabelt för föraren att uppvisa denna inställning istället för att stanna kvar i defensiven eller dra sig tillbaka. Det är oacceptabelt att en av våra anställda ingriper med en kvinna genom fysisk kontakt. Reflexen och den fysiska responsen hos vår kvinnliga passagerare förändrar inte denna princip. Som framgår av bilderna är förarens svar på den kvinnliga passageraren också utom mått. Detta våld kan inte accepteras på något sätt. Nödvändiga åtgärder kommer att vidtas för föraren av buss AŞ. "sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar